Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Πιάνουν τον 1ο λαχνό Ζυγοί και 2 Ζώδια: Λαχείο η εβδομάδα (29/1-4/2) από τον Χρίστο Ντούβλη

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (29/1-4/2) αστρολογικές προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο για όλα τα ζώδια

28 Ιανουαρίου 2024 13:11
Πιάνουν τον 1ο λαχνό Ζυγοί και 2 Ζώδια: Λαχείο η εβδομάδα (29/1-4/2) από τον Χρίστο Ντούβλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λαχείο η εβδομάδα (29/1-4/2) από τον Χρίστο Ντούβλη με τον έμπειρο αστρολόγο να "βλέπει" ότι Ζυγοί και 2 Ζώδια πιάνουν τον 1ο λαχνό. Παράλληλα, η Μπέλλα Κυδωνάκη κάνει λόγο για ένα ηφαιστειογενές 7ημερο για Ταύρους και 4 Ζώδια.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (29/1-4/2) αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για όλα τα ζώδια

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (29 Ιανουαρίου μέχρι 4 Φεβρουαρίου 2024) και προβλέπει για το ζώδιό σου. ➡️ Είναι μια εβδομάδα που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως λαχείο, έχει αρκετά μεγάλες ευκαιρίες προσφερόμενες στο πιάτο, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Οι ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν δεν πρέπει να περάσουν έτσι χωρίς να τις αρπάξουμε, δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Ακόμη και αν δεν ανήκουμε σε αυτούς που θα τους παρουσιαστούν οι ευκαιρίες το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν αρνητικές συγκυρίες, ούτε θα μας καταπιέσουν καταστάσεις.

Την Δεύτερα μόνο θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, υπάρχουν ή υπάρχουν συνθήκες, πληροφορίες και ειδήσεις οι οποίες βοηθούν πάρα πολύ να κερδίσουμε χρήματα ή ακόμη και να ανεβάσουμε το επίπεδο μας στην καθημερινότητα.

Επίσης θα υπάρχει αυξημένη διαίσθηση και ένστικτο και για αυτό το λόγο πρέπει να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να κερδίσουμε σε όποιον τομέα εμείς επιθυμούμε.

Ενώ ταυτόχρονα Δευτέρα με Τετάρτη θα προκύψουν ιδέες που δεν το περιμέναμε ή συνθήκες απρόσμενες και ανοίγονται δρόμοι εκεί που νομίζαμε ότι τίποτε δεν πάει καλά. Στην ουσία την Τρίτη και την Τετάρτη κάνουμε πράξεις, θα πάρουμε τις ιδέες, ευκαιρίες και θα τις αξιοποιήσουμε, θα τις θέσουμε σε πρακτική εφαρμογή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share