Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ηφαιστειογενές 7ημερο για Ταύρους και 4 Ζώδια: Πάθος και φλόγα από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (29/1-4/2) αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για όλα τα ζώδια

28 Ιανουαρίου 2024 12:43
Ηφαιστειογενές 7ημερο για Ταύρους και 4 Ζώδια: Πάθος και φλόγα από την Μπέλλα Κυδωνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάθος και φλόγα από την Μπέλλα Κυδωνάκη με την έμπειρη αστρολόγο να κάνει λόγο για ένα ηφαιστειογενές 7ημερο για Ταύρους και 4 Ζώδια. Παράλληλα, ο Γιώργος Ματσάγγος για την εβδομάδα (29/1-4/2) "βλέπει" ερωτική απογείωση για Καρκίνους και 4 Ζώδια.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (29/1-4/2) αστρολογικές προβλέψεις από την Μπέλλα Κυδωνάκη για όλα τα ζώδια

Ζώδια εβδομάδας 29 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου 2024 ! Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερη μιας και έχουμε 6 πλανήτες σε γήινο ζώδιο οπότε κατανοείτε ότι η λείπει κάπως το πάθος και η φλόγα, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρνητικό αγάπη και λογική θα πάνε μαζί παρέα την εβδομάδα αυτή.

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο και αρχές δευτέρου δεκαημέρου και κυρίως το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά όμορφο γιατί θα μπορούν να βρουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και την δύναμη τους για να προχωρήσουν.

Η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω όπου επηρεάζονται οι γεννημένοι και το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο και μαζί με τον Δία από τον Ταύρο θα δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, ειδικά σε ζευγάρια που έχουν σχέση με το νερό ή την γη.

Ο Άρης από τον Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους το δεύτερο με αρχές τρίτου δεκαημέρου θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και πίκρες αλλά είναι ένα καλό διάστημα να οργανώσετε τον χώρο και τον χρόνο σας καλύτερα. Επίσης έχουμε τον Ερμή στον Αιγόκερω που επηρεάζει του γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και τους βοηθά να πάρουν κάποιες σταθερές και λογικές αποφάσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share