Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

355 μέρες γεμάτες τύχη και χρήμα: «Χρυσό» το υπόλοιπο του 2024 για Υδροχόους και 3 ακόμη ζώδια!

«Αυτή θα είναι η χρονιά σας»

11 Ιανουαρίου 2024 16:59
355 μέρες γεμάτες τύχη και χρήμα: «Χρυσό» το υπόλοιπο του 2024 για Υδροχόους και 3 ακόμη ζώδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια 2024: Θυμάστε να έχετε νιώσει μια «σκληρή μεταμόρφωση» που συνοδευόταν από κακή τύχη και δύσκολα μαθήματα ζωής; Αν ναι, μπορεί να ανήκετε στα εξής ζώδια: Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος και Λέων. Tα καλά νέα είναι ότι έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς το 2024!

Μιλώντας στη Daily Mail, η αστρολόγος Inbaal Honigman αποκάλυψε ότι αυτά τα τέσσερα ζώδια (που είναι γνωστό ότι είναι τα αφοσιωμένα και κατά καιρούς πεισματάρικα «σταθερά» ζώδια του ζωδιακού κύκλου) πλησιάζουν προς ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Παράλληλα, ουρλιάξτε από χαρά αν ανήκετε σ' αυτό το 1 ζώδιο - «Λεφτά από το πουθενά...», φέρνει η Λίτσα Πατέρα

«Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ότι τα 12 ζώδια μπορούν να χωριστούν σε τέσσερες κατηγορίες – συναισθηματικά ζώδια του νερού, πρακτικά ζώδια της γης, πνευματικά ζώδια του αέρα και παθιασμένα ζώδια της φωτιάς», είπε.

Αλλά ξέρατε ότι τα ζώδια χωρίζονται επίσης και σε ποιότητες, δηλαδή σε 3 ομάδες που καθεμία από αυτές συμπεριλαμβάνει ένα ζώδιο από κάθε στοιχείο, που μεταξύ τους σχηματίζουν έναν σταυρό; Τα 12 ζώδια χωρίζονται σε Πρωτεύοντα (Τα λεγόμενα παρορμητικά), Σταθερά και Μεταβλητά και αυτές είναι οι ποιότητες που τα καθορίζουν.

Τα Μεταβλητά ζώδια είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Είναι τα ζώδια που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση. Είναι διαισθητικοί και δύσκολο να τους περιορίσετε.

«Και τέλος, τα Σταθερά ζώδια είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος. Είναι τα αφοσιωμένα ζώδια που εργάζονται σκληρά. Είναι παραγωγικοί και επίσης πεισματάρηδες ». Η Inbaal εξηγεί γιατί τα σταθερά ζώδια μπορούν να περιμένουν πιο ήρεμες μέρες…

Τα 4 ζώδια που γεμίσουν τύχη και χρήμα το 2024

αστρολογικεσ-προβλεψεισ-για-το-2024
Αστρολογικές προβλέψεις 2024

Υδροχόος και Λέων

«Τα τελευταία τρία χρόνια, περίπου, ο Κρόνος ήταν στον Υδροχόο. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης αργών αλλαγών, γεμάτος ευκαιρίες για μαθήματα, καθώς και δυσκολίες και καθυστερήσεις.

«Αυτό σημαίνει ότι οι Υδροχόοι δυσκολεύτηκαν να πετύχουν στις σχέσεις τους και να ξεκινήσουν τα projects που ήθελαν».

Ωστόσο, είναι ο Πλούτωνας που φέρνει νέα ξεκινήματα για τον Υδροχόο.

«Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης δεν έχει βρεθεί στον Υδροχόο για περισσότερα από 220 χρόνια. Μπήκε στο συγκεκριμένο ζώδιο πρόσφατα, και μετά μπαινοβγαίνει στη ζώνη», εξήγησε η Inbaal.

«Όταν τελικά βρει τη θέση του, θα ένα τεράστιο deal για τους Υδροχόους. Από τις 23 Μαρτίου έως τις 11 Ιουνίου 2023, ο Πλούτωνας ήταν στον Υδροχόο, στη συνέχεια πήγε πίσω στον Αιγόκερω και θα επιστρέψει στον Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου 2024 έως την 1η Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια πηγαίνει πίσω στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2024 και μετά μένει στον Υδροχόο για σχεδόν 20 χρόνια».

Η αστρολόγος αναφέρει ότι χάρη σε αυτό, όσοι γεννιούνται με το ζώδιο αυτό θα «ανέβουν σε θέσεις ισχύος παγκοσμίως και θα φέρουν θετικές αλλαγές στις κοινότητες γύρω τους».

Ταύρος και Σκορπιός

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι δύο σταθερά ζώδια που βιώνουν αυτές τις θετικές αλλαγές μαζί, είπε η Inbaal.

Όπως ο Υδροχόος και ο Λέων, πρόκειται για δύο σταθερά ζώδια που είναι απέναντι μεταξύ τους στον ζωδιακό κύκλο.

Και λόγω των πρόσφατων εκλείψεων, και τα δύο εξαντλούνται καθώς δοκιμάστηκαν από διαδοχικές μεταμορφωτικές περιόδους.

«Όποτε βλέπουμε ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις, συμβαίνουν πάντα σε έναν άξονα, που σημαίνει ότι μια σειρά από εκλείψεις θα συμβούν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο και το πολικό αντίθετό του», εξήγησε η Inbaal.

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου 2021, μια έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022, μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022, μια έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022, μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου 2022, μία έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου 2023 και μία έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου 2023».

«Κάθε τέτοια έκλειψη είναι μια επαναφορά, μια ευκαιρία να κάνουμε πράγματα διαφορετικά, μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Αυτά τα ζώδια ήταν αρκετά στριμωγμένα αυτό το χρονικό διάστημα, ωστόσο, και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να έχουν εξαντληθεί από όλη την πνευματική αναταραχή που φέρνουν οι εκλείψεις».

Ωστόσο, ευτυχώς, και τα δύο ζώδια έχουν μπροστά τους μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από τύχη τύχη και ευημερία.

«Τώρα ο γενναιόδωρος Δίας θα βρίσκεται στον σταθερό Ταύρο μέχρι τον Μάιο του 2024, κάτι που θα τους φέρει τύχη και χαρά», είπε η Inbaal.

«Ο Πλούτωνας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης για τον Σκορπιό και θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των επόμενων 20 ετών στο άλλο σταθερό ζώδιο, τον Υδροχόο, κάτι που είναι καλό νέο για τον Σκορπιό, καθώς θα διαπιστώσει ότι η ζωή του συμπεριφέρεται ήπια και ευγενικά».

Πηγή: enikos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share