Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Προάγγελος χαρμόσυνων ειδήσεων η Λίτσα Πατέρα: Το 2024 φέρνει χρηματική αφθονία και έρωτες σε Τοξότες, Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις της αστρολόγου

1 Ιανουαρίου 2024 15:03
Προάγγελος χαρμόσυνων ειδήσεων η Λίτσα Πατέρα: Το 2024 φέρνει χρηματική αφθονία και έρωτες σε Τοξότες, Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το 2024 από την Λίτσα Πατέρα. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του Χρήστου Ντούβλη.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής, αυτής του Υδροχόου, η οποία θα αλλάξει πολλά από όσα η ανθρωπότητα θεωρούσε έως τώρα δεδομένα.

Οι εξελίξεις είναι αλματώδεις και ρηξικέλευθες και καλύπτουν μεγάλο φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής. Για παράδειγμα, τα «άλματα» στην επιστήμη και την τεχνολογία, τα επιτεύγματα στην ιατρική και η ανακάλυψη φαρμάκων και θεραπειών είναι πρωτοφανή και συχνά δεν μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε με την ταχύτητα που συμβαίνουν. Οι αλλαγές αφορούν κι εμάς τους ανθρώπους, καθώς μέσα από μια συχνά επώδυνη και δυσάρεστη διαδικασία αντιλαμβανόμαστε πως πολλά πρέπει να «ξεριζωθούν» από μέσα μας, «ξυπνώντας» μια έντονη τάση για αμφισβήτηση και αντίδραση.

Κρόνος στους Ιχθύς το 2024

Ο Κρόνος μένει 2,5 χρόνια σε κάθε ζώδιο. Στις 7 Μαρτίου του 2023 πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα μείνει μέχρι τις 24 Μαΐου του 2025, αλλά επειδή μετά θα κινηθεί ανάδρομος θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων την 1η Σεπτεμβρίου του 2025 μέχρι την οριστική αποχώρησή του στις 13 Φεβρουαρίου του 2026.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που έρχεται να μας ωριμάσει, να αναλάβουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, δείχνοντάς μας πού θα πρέπει να εστιάσουμε. Ερχεται να τσεκάρει τα πεπραγμένα, όπου αν έχουμε κινηθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα όχι απλά δεν θα μας ταλαιπωρήσει, αλλά θα μας ανταμείψει και όπως πρέπει. Αν, όμως, έχουμε αμελήσει τις υποχρεώσεις μας, τότε θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτές. Εξίσου τσεκάρει και τις ανθρώπινες σχέσεις, διατηρώντας μόνο τις αληθινές.

Το υγρό στοιχείο θα μας απασχολήσει και το 2024, καθώς ακραία καιρικά φαινόμενα με έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες θα εμφανιστούν και φέτος. Προσοχή θα απαιτείται και στο πόσιμο νερό, καθώς θα ελλοχεύει ο κίνδυνος μόλυνσης, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες. Προσοχή θα απαιτείται όχι μόνο στις μολύνσεις του υγρού στοιχείου, αλλά και στα τοξικά αέρια.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς ενώ από τη μία θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ιατρικής, από την άλλη θα οδηγήσει σε έλλειψη φαρμάκων.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα εξετάσει τη σταθερότητα της πίστης μας, τις αξίες μας και τις πεποιθήσεις μας. Θα στείλει ένα σημαντικό μήνυμα για το ολέθριο λάθος της ανθρωπότητας να οδηγείται σε εμπόλεμες συρράξεις.

Ουρανός στον Ταύρο το 2024

Ο Ουρανός μένει 7 χρόνια σε κάθε ζώδιο. Εκανε την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου στις 6 Μαρτίου του 2019 και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιουλίου του 2025. Επειδή, όμως, μετά θα κινηθεί ανάδρομος, θα επιστρέψει στον Ταύρο στις 7 Νοεμβρίου του 2025, από όπου θα αποχωρήσει οριστικά στις 25 Απριλίου του 2026.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επανάστασης, έρχεται να αλλάξει το κατεστημένο και πολλές φορές το κάνει χωρίς να έχει υπολογίσει τις επιπτώσεις της επόμενης ημέρας, αρκεί να ξεφύγει και να αλλάξει την τωρινή κατάσταση. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που θα ανατρέψει τα δεδομένα, προκειμένου να επιτευχθεί η πρόοδος.

Ο Ουρανός θα φέρει μεγάλες ανατροπές, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα γίνει αντιληπτό στην παγκόσμια αγορά, αφού θα επηρεάσει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα. Οι συναλλαγές θα γίνονται σχεδόν αποκλειστικά μόνο διαδικτυακά, ακυρώνοντας το παραδοσιακό τυπωμένο νόμισμα και οδηγώντας πια στη ψηφιοποιημένη οικονομία.

Προάγγελος χαρμόσυνων ειδήσεων η Λίτσα Πατέρα: Το 2024 φέρνει χρηματική αφθονία και έρωτες σε Τοξότες, Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια

Επίσης, θα επηρεαστούν και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σίγουρες επενδύσεις θα δεχθούν πλήγματα και επίσης πολλές θα είναι οι διακυμάνσεις στην αγορά των ακινήτων.

Οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στις ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία και Ευρωπαϊκή Ενωση θα οξυνθούν. Πολλά που θεωρούνταν ακλόνητα στον τομέα της οικονομίας θα ανατραπούν.

Οι πολεμικές συγκρούσεις και οι περιφερειακοί πόλεμοι θα συνεχιστούν. Ο πόλεμος Ουκρανίας – Ρωσίας, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και γενικότερα η απειλή για αλλαγές των συνόρων με βίαιο τρόπο θα συνεχίσουν και μάλιστα μπορεί να εκδηλωθούν ξαφνικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ανατρέποντας τα πάντα.
Ποσειδώνας στους Ιχθύς το 2024

Ο Ποσειδώνας μένει 14 χρόνια σε κάθε ζώδιο. Στις 3 Φεβρουαρίου 2012 πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου του 2025, επειδή όμως μετά θα κινηθεί για λίγο ανάδρομος, στις 22 Οκτωβρίου 2025 θα επιστρέψει στους Ιχθύς, απ’ όπου θα αποχωρήσει οριστικά στις 26 Ιανουαρίου του 2026. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς είναι στο «σπίτι του», νιώθει καλά και γι’ αυτό είναι σε κυριαρχία. Ο Ποσειδώνας στη θετική εκδοχή αγαπάει αληθινά, ανιδιοτελώς, θα λέγαμε, είναι ο πλανήτης της προσφοράς.

Συνδέεται με τον ρομαντισμό, τη φαντασία, το όνειρο, τη θρησκεία, την έμπνευση και φυσικά στη θετική του εκδοχή δίνει άριστα καλλιτεχνικά δημιουργήματα. Στην αρνητική του εκδοχή συνδέεται με τις ουσίες, τον εθισμό, τις ψυχικές ασθένειες, τα φάρμακα, τα χημικά υγρά, τη δολοπλοκία και την απάτη.

Η εμπόλεμη κατάσταση της Ρωσίας εναντίον της Δύσης, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης όχι απλώς θα συνεχιστεί, αλλά θα οξυνθεί, με τη Ρωσία να μην έχει κανέναν σκοπό να δεχτεί το ΝΑΤΟ δίπλα της.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα αρχίσουν διαφωνίες μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας, οι οποίες θα οξυνθούν από την επόμενη χρονιά.

Ο κόσμος θα συσπειρώνεται μπροστά στις βίαιες ανατροπές, θα απαιτεί περισσότερη δημοκρατία, θα έρχεται σε ρήξη με τις Αρχές, το κατεστημένο και τους πολιτικούς.

Αυξημένος θα είναι ο κίνδυνος ακόμα μια φορά για καταστροφικές πλημμύρες και ατυχήματα που έχουν να κάνουν με τον θαλάσσιο ορυκτό πλούτο. Κίνδυνος θα υπάρχει και για έλλειψη νερού, για ξηρασία ή ακόμα και για μολυσμένο νερό.

Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στη νεολαία, καθώς, λόγω απογοήτευσης, η παγίδευση στις εξαρτησιογόνες ουσίες θα εξακολουθεί να είναι το ίδιο απειλητική.

Ο,τι έχει σχέση με τον άνθρωπο και τι κρύβεται πίσω από την ύπαρξή του η επιστήμη θα το διερευνήσει ακόμα περισσότερο.

Η φτώχεια θα αυξηθεί, αλλά θα αυξηθούν και η φιλανθρωπία, η συμπόνια και η θέληση για προσφορά.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πάρα πολύ σημαντικές εξελίξεις σε θεραπείες όπως ο καρκίνος, ενώ θα ανακαλυφθούν φάρμακα που θα ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Θα υπάρξουν εξελίξεις ως προς την ανακάλυψη πλουτοπαραγωγικών πηγών που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Φυσικό αέριο αλλά και υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου θα έρθουν στο φως.

Πλούτωνας στον Υδροχόο το 2024

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που φέρνει τις παγκόσμιες αλλαγές. Κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, γκρεμίζει όλο το παλιό πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα και πάνω στα γκρεμισμένα θεμέλια έρχεται να οικοδομήσει μία νέα πολιτική, κοινωνική και οικονομική συνθήκη. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο αισθητό, διότι θα περάσει στο μεταρρυθμιστικό και αλτρουιστικό ζώδιο του Υδροχόου. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο Υδροχόος είναι ζώδιο της πρωτοτυπίας, της επανάστασης, της τεχνολογίας και της προόδου. Σε αυτή τη θέση, λοιπόν, ο Πλούτωνας θα φέρει ριζικές αλλαγές, αλλάζοντας όλη τη δομή και τη ροή της κοινωνίας.

Στις 23 Μαρτίου του 2023 έκανε μία σύντομη είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου στις 11 Ιουνίου του 2023 επέστρεψε στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, λόγω της ανάδρομης πορείας του. Στις 20 Ιανουαρίου του 2024 ο Πλούτωνας θα ξανακάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, με πιο μικρή διακοπή αυτή τη φορά λόγω της ανάδρομης πορείας του. Από τις 2 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2024 θα εισέλθει ξανά στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω. Από τις 19 Νοεμβρίου, όμως, του 2024 ο Πλούτωνας θα περάσει οριστικά πια στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2043.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα καθαιρέσει όλο το παλιό πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει το κατεστημένο κάποιες φορές με ήρεμο τρόπο, κάποιες όμως με εκρηκτικό και ακραίο τρόπο.

Θα υπάρχει επιστροφή στα έθνη-κράτη και η Ευρωπαϊκή Ενωση θα απειλείται με διάλυση.

Η παγκοσμιοποίηση και οι πιο ισχυροί ηγέτες θα νιώθουν να χάνουν την ισχύ τους, με αποτέλεσμα να δείχνουν το πιο σκληρό τους πρόσωπο.

Θα γίνονται όλο και περισσότερες εξεγέρσεις που θα προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η έννοια του ανθρωπισμού θα ενισχυθεί και θα πάρει διαφορετική μορφή, αφού θα δημιουργηθούν ομάδες γι’ αυτόν τον σκοπό.

Η τεχνολογία και η επιστήμη θα έχουν ραγδαία ανάπτυξη. Ακόμα και οι πιο απλές καθημερινές δουλειές θα διεκπεραιώνονται μέσα από την τεχνολογία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share