Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Χρυσό «παζάρι» από Κώστα Λεφάκη: Τα Χριστούγεννα φέρνουν λεφτά σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

24 Δεκεμβρίου 2023 10:20
Χρυσό «παζάρι» από Κώστα Λεφάκη: Τα Χριστούγεννα φέρνουν λεφτά σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο. Πραγματοποιούνται ευκολότερα επιθυμίες. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχεται χρυσό «παζάρι», καθώς τα Χριστούγεννα φέρνουν λεφτά σε Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Η εορταστική περίοδος σας προσφέρει μικρές ευκαιρίες να κάνετε βήματα προόδου. Εστιάστε τις προσπάθειές σας σε πραγματικά γεγονότα και μην κάνετε υποθετικές εκτιμήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε τώρα στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος και εντυπωσιάζετε το περιβάλλον σας με τις ικανότητές σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς υπερβολές και απολαύστε τις γιορτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πολύ καλή μέρα για σας, θα σας προϊδεάσει για τις επόμενες κινήσεις σας. Εκμεταλλευτείτε κάποιες επαφές σας, αλλά μην αναλώνεστε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προωθήστε στη σκέψη σας τα οικονομικά σας συμφέροντα, και αφήστε ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ξαφνικής χρηματοδότησης ή οικονομικής ωφέλειας. Κινηθείτε με μυστικότητα στις υποθέσεις σας.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Προωθήστε επαφές αλλά προσέξτε να μην σας παρασύρουν σε λάθος κατευθύνσεις στην καριέρα σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και απολαύστε την γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιφυλακτική σας διάθεση μπορεί να σας κοστίσει σήμερα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, και μην εμπιστεύεστε την κρίση σας. Καλύτερα να αφήσετε κατά μέρος κάποιες σοβαρές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν και οι υποθέσεις σας δείχνουν να κινούνται στην σωστή κατεύθυνση, εντούτοις κάποιες καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα είναι αναμενόμενες. Μην αγχώνεστε με την ερωτική σας ζωή και γιορτάστε μαζί με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ενέργειές σας κινούνται στην σωστή κατεύθυνση τώρα. Προωθήστε τις θέσεις σας και προσκαλέστε τους καλούς σας φίλους σε γιορτινές εξορμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε αποφασιστικά βήματα στην ολοκλήρωση κάποιου σχεδίου σας. Οι ενέργειές σας στέφονται με επιτυχία τώρα που όλοι είναι σε γιορτινή διάθεση. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να φτιάξετε κάποια πράγματα. Ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις μπορεί να σας προκύψουν στη συνέχεια των Χριστουγέννων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα να σας οδηγήσει σε άλλα επίπεδα. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας στον σύντροφό σας και θα αμειφθείτε πλουσιοπάροχα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα δημιουργικά σας σχέδια βρίσκουν την αναγνώριση που επιθυμούσατε, και είναι πιθανόν να εισπράξετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό μπορεί να αφορά και την ερωτική σας ζωή.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share