Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Ζεστό» χρήμα από Κώστα Λεφάκη: Ιχθύες και άλλα 3 ζώδια «λούζονται» με λεφτά από πάνω ως κάτω

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

23 Δεκεμβρίου 2023 10:23
«Ζεστό» χρήμα από Κώστα Λεφάκη: Ιχθύες και άλλα 3 ζώδια «λούζονται» με λεφτά από πάνω ως κάτω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερμής σε γωνία 30ο με Πλούτωνα Αξιοποιούνται οικονομικές ευκαιρίες. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχεται «ζεστό» χρήμα αυτές τις μέρες, καθώς οι Ιχθύες και άλλα 3 ζώδια «λούζονται« με λεφτά από πάνω ως κάτω. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι σημαντικό να επιλέγετε τις ιδέες σας προσεκτικά και να αποφεύγετε την ισχυρογνωμοσύνη γιατί αυτό θα προκαλέσει ένταση και δυσαρέσκεια στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει μία αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση. Ωστόσο κάποιες προσδοκίες που είχατε σχετικά με τα ερωτικά σας, φαίνεται να διαψεύδονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν το ταίρι σας αντιμετωπίζει προβλήματα, θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε, αναλαμβάνοντας ένα μέρος των υποχρεώσεών του. Η διάθεσή σας, σας παροτρύνει να ξοδέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη σας χτυπά την πόρτα σε διάφορες επαγγελματικές καταστάσεις που θα βρουν το δρόμο τους μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής. Ερωτικά και συναισθηματικά ευνοείστε.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Σήμερα η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και φαίνεται πως δεν θα σας φτάσουν οι ώρες της για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην λεπτολογείτε τις καταστάσεις εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και μην χαθείτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο μεγάλη αξία.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να δείτε τα πράγματα στα αισθηματικά σας σφαιρικά και να κρίνετε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Ο σύντροφός σας θα είναι πειραγμένος από κάποιες κινήσεις σας που πιστεύει πως τον θίγουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα καταφέρετε αρκετά ώστε να νιώσετε ικανοποίηση με το δυναμισμό που διαθέσετε. Έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία μακροχρόνιων αισθηματικών σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιοι από εσάς θα απογοητευτούν, καθώς οι επιλογές σας δεν θα συναντήσουν την αποδοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μην είστε απρόσεχτοι σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δεδομένα είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, φορτώνοντάς σας με άγχος και συναισθηματική αστάθεια. Δείξτε διπλωματία και διαλλακτικότητα σε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορίστε τα έξοδα σε σχέση με τη διασκέδασή σας και προσπαθήστε να εφαρμόσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η σχέση σας φαίνεται να περνά μια παροδική κρίση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αισιοδοξία και η πίστη σας θα είναι τα βασικά συστατικά για την προαγωγή και την πραγματοποίηση των στόχων σας. Μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα είναι πιθανό να σας ευαισθητοποιήσει.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share