Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ανατροπές και διλήμματα

Μια Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει τα πάνω κάτω

12 Δεκεμβρίου 2023 08:09
Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13/12: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ανατροπές και διλήμματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σελήνη στον Τοξότη ατις 13/12: Τα 3 ζώδια που θα ζήσουν ανατροπές και διλήμματα. Αν νόμιζες πως τον τελευταίο μήνα του 2023, θα ηρεμήσεις και θα ξεκουραστείς, τότε καλό είναι να αναθεωρήσεις. Παράλληλα, έρχονται «χρυσές» μέρες για Διδύμους, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Οι πλανήτες προχωρούν σε νέες θέσεις και αλλαγές, με το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός να είναι η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Μια Νέα Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και φέρνει τα πάνω κάτω.

Για το επόμενο διάστημα θα επικρατήσει ένα θολό τοπίο, με ανατροπές και συγχύσεις. Ό,τι και να σχεδιάζουμε αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί, να εξετάζουμε λεπτομέρειες, αλλά και να είμαστε επιφυλακτικοί με τα λόγια και τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας. Μη ξεχνάτε πως την ίδια ημέρα, ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω αρχικά, και ύστερα προχωρά στον Τοξότη, ένα αστρολογικό γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Δίδυμοι

Το 2023 δεν θα κλείσει γαλήνια για εσάς που ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια. Η επιρροή των τελευταίων ημερών για εσάς τους Διδύμους θα είναι έντονη και θα αρχίσει να φαίνεται από τις 13/12. Με τη Νέα Σελήνη έρχονται και αλλαγές, και άλλες αποκαλύψεις, και άλλα μπερδέματα. Μπορεί με τη Νέα Σελήνη να έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά συντηρητικοί και συγκρατημένοι καθώς ο Ποσειδώνας που επηρεάζει αυτό το φεγγάρι δεν δίνει πολλά περιθώρια σιγουριάς. Γι’ αυτό το διάστημα επιλέξετε να είστε απομακρυσμένοι, να βλέπετε τα πράγματα από απόσταση και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Παρατηρήστε συμπεριφορές και άτομα που έχετε κοντά σας, και πάρτε αποφάσεις μετά το τέλος αυτού του μήνα.

Παρθένοι

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχει έντονη επιρροή και σε εσάς τους Παρθένους, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή, όπως επίσης και θέματα σπιτιού ή περιουσίας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την οικογένεια σας, και να αφιερώσετε χρόνο. Ο Ποσειδώνας όμως, δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης, γι’ αυτό είναι καλό να μην αντιδράτε σε καταστάσεις, αλλά να παραμένετε προσγειωμένοι. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να έχετε επαφές με άτομα που είχαν παίξει ρόλο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο στο παρελθόν, μπορεί να κάνετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις και σχέδια για το μέλλον.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη ατις 13/12 και τα τρία ζώδια που θα ζήσουν ανατροπές και διλήμματα

Τοξότες

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, και η εβδομάδα που μόλις ξεκινά φέρνει ανατροπές και εξελίξεις. Μια νέα σχέση, μια νέα καριέρα, μια συνεργασία είναι μερικά μόνο από τα σενάρια που συνοδεύουν αυτή τη Νέα Σελήνη. Μια πόρτα που ανοίγει βέβαια καινούρια μπορεί να σας οδηγήσει στο κλείσιμο μιας άλλης. Στο διάστημα αυτό καλά θα κάνετε να προσέξετε ιδιαίτερα και τα έξοδα που κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να μην μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, ενώ κι η κρίση σας δεν θα είναι στα καλύτερα σας.

Πηγή: jenny.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share