Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Κολύμπι» στο χρήμα από Κώστα Λεφάκη: Τρέξιμο στα ΑΤΜ για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

10 Δεκεμβρίου 2023 10:31
«Κολύμπι» στο χρήμα από Κώστα Λεφάκη: Τρέξιμο στα ΑΤΜ για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία: Οι ερωτικές διεκδικήσεις μεγεθύνονται. «Κολύμπι» στο χρήμα προκύπτει σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια, καθώς έρχεται τρέξιμο στα ΑΤΜ. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε φορτωμένο πρόγραμμα και πρέπει να είστε ψύχραιμοι.Δραστηριοποιηθείτε για την τακτοποίηση νομικών και επαγγελματικών θεμάτων, κάντε τις προτάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προετοιμαστείτε για ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα και οργανώστε με προσεκτικά βήματα το πρόγραμμά σας. Αξιοποιήστε τη σημερινή ημέρα χωρίς να περιμένετε θαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίστε σήμερα με ψυχραιμία τις δυσκολίες που ενδέχεται να υπάρξουν στο κοντινό σας περιβάλλον. Μην έχετε σύνθετες απαιτήσεις αλλά κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να λύσετε διαφορές με φίλους από το παρελθόν, να μπει ένα τέλος και να δοθεί μια οριστική λύση. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα ευνοείται το ξεκίνημα μιας νέας συναισθηματικής ή φιλικής ιστορίας, αν φυσικά νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Προσοχή μόνο αν είστε δεσμευμένοι.

ζώδια Λεφάκης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καθημερινές δυσκολίες φυσικά δεν λείπουν σε όλους τους τομείς, αλλά αυτό σίγουρα σας δυναμώνει και σας δείχνει πως είναι μεγάλο το μέτρο των ικανοτήτων σας.

ΖΥΓΟΣ

Από σας εξαρτάται αν θέλετε να αποκαταστήσετε κάποιες σχέσεις του παρελθόντος. Αν εκβιάσετε καταστάσεις εσείς θα χάσετε.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα συμβιβασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άστρα δεν είναι στο πλευρό σας αλλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Η μέρα πάντως σας δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε ώστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε λίγο «πνιγμένοι» σήμερα. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε σκέψεις που σας ταλαιπωρούν ψυχικά και έχουν άσχημη επίδραση στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα φέρνει μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις που εξυπηρετούν τις συναλλαγές ή τις συνεννοήσεις σας με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε σήμερα ό,τι μπορείτε για να φθάσετε εκεί που θέλετε. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις και συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Κάτι σας αποσπάει την προσοχή.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες είναι απαιτητικές. Ταξιδέψτε αν χρειαστεί, προκειμένου να συναντήσετε ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share