Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Βρέχει» χρυσό από Κώστα Λεφάκη: Λεφτά από τυχερά παιχνίδια για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

9 Δεκεμβρίου 2023 10:08
«Βρέχει» χρυσό από Κώστα Λεφάκη: Λεφτά από τυχερά παιχνίδια για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη. Η ψυχή ενθαρρύνεται από τη βελτίωση σχέσεων και καταστάσεων. Θα «βρέξει» χρυσό σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια, τα οποία θα δουν λεφτά από τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Κάπως πιο χαλαροί εμφανίζεστε σήμερα και αναζητάτε μία καλή παρέα. Ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και προγραμματίστε μία εκδρομή για το σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία ερωτική σας περιπέτεια από τα παλιά θα σας χτυπήσει την πόρτα. Φροντίστε να κάνετε την επανασύνδεση αν όντως η παρούσα κατάσταση δεν σας καλύπτει συναισθηματικά πλέον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακο αυτό σας ανήκει, και ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία σας. Προωθείστε Μία έξυπνη ιδέα σας, ή αναζητείστε την τύχη σας σε τυχερά παιγνίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο για σύντροφο. Η μέρα σας βοηθάει να κάνετε εποικοδομητικές σκέψεις και να ατενίσετε το μέλλον σας σε Μία άλλη διάσταση.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τα φώτα της πόλης και βρείτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν θεαματικά σε Μία καλύτερη φάση. Διαφυλάξτε την οικογενειακή σας γαλήνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απολαύστε επί τέλους την θαλπωρή τού σπιτιού σας και κάντε όνειρα για το μέλλον σας. Η οικονομική σας βελτίωση σας δίνει τώρα τέτοιες δυνατότητες.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις. Προσέχετε τα λόγια σας και μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν και θα σας προβληματίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως πιεστείτε να τελειώσετε με κάποιες τυπικές εκκρεμότητες σας. Βρείτε χρόνο να φιλοσοφήσετε, αλλά μην αφαιρείστε όταν οδηγείτε. Προσέχετε αν ταξιδεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις και να σχεδιάσετε καλύτερα το επαγγελματικό σας μέλλον. Προσέξτε τι υπογράφετε, και προωθείστε την διεκδίκηση κάποιων αιτημάτων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβισμένοι και αγχωμένοι σχετικά με κάποια οικογενειακά θέματα φαίνεται να είστε σήμερα. Μήπως υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία παλιά σας σχέση σας απασχολεί αλλά και σας φοβίζει. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε λάθη που θα μετανιώσετε αργότερα. Κάποιο άτομο είναι έτοιμο να αποδεχτεί τα αιτήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Με έξυπνες οικονομικές λύσεις αναπτερώστε την κλονισμένη σας ψυχολογία. Το τοπίο δείχνει να βελτιώνεται, αλλά η σημερινή μέρα μπορεί να σας οδηγήσει σε εξαπατήσεις και απατηλές υποσχέσεις.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share