Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Την κάνουν «λαχείο» Κριοί και 3 ακόμα ζώδια - Χρηματική «έκρηξη» από την Βίκυ Παγιατάκη

Τύχη με το κιλό για αυτά τα ζώδια!

8 Δεκεμβρίου 2023 21:45
Την κάνουν «λαχείο» Κριοί και 3 ακόμα ζώδια - Χρηματική «έκρηξη» από την Βίκυ Παγιατάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Οικονομική ανάκαμψη, εργασιακό άνοιγμα και ερωτικές συναντήσεις που θα είναι καθοριστικές. «Χρυσές» προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Για ποιά ζώδια έρχονται τυχερές ημέρες; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα επηρεαστούν από τον Ανάδρομο Ερμή.

Οι αναλυτικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Το τέλος της χρονιάς φέρνει τύχη σε Τοξότες και άλλα 2 ζώδια

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα κεφάλαιο περιπέτειας με πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις και το τέλος της χρονιάς φέρνει τύχη.

Η επιρροή του Ποσειδώνα, που συμμετέχει σε αυτή, μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα απογοήτευσης, σύμφωνα με το marieclaire.gr. Σημασία έχει να εκμεταλλευτούμε την αύρα της Νέας Σελήνης για να αποφύγουμε -όσο γίνεται- παρεξηγήσεις και συγχύσεις, αλλά και το αίσθημα αυτοπεποίθησης που μας δίνει για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά. Το πνευματικό της νόημα, άλλωστε, αφορά την εμπιστοσύνη στον κόσμο γύρω μας.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο. Ενώ αυτά είναι τα 3 ζώδια που δε “σταυρώνουν” ποτέ σοβαρή σχέση.

Τοξότες

Διανύουμε την εποχή σας, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Τα γενέθλιά σας είναι εδώ, άλλωστε, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε τη νοοτροπία «νέα χρονιά, νέος εαυτός». Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό, καθώς το κοσμικό γεγονός θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια σοβαρή αυτοκριτική.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου ζώδια

Δίδυμοι

Τώρα είναι η ώρα να πείτε αυτό που εννοείτε και να εννοείτε αυτό που λέτε, καθώς η Νέα Σελήνη θα πυροδοτήσει ζωηρές συζητήσεις στους κοινωνικούς και οικογενειακούς σας κύκλους. Μόλις, όμως, «χτυπήσει» ο ανάδρομος Ερμής, η επικοινωνία θα είναι πολύ λιγότερο ομαλή, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε τα παράπονά σας από μέσα σας.

Ιχθύες

Μπορεί η φετινή χρονιά να είχε στο επίκεντρο τα επαγγελματικά, αλλά η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει να βάλετε ακόμη υψηλότερους στόχους για το 2024. Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε, να κάνετε μεγάλα όνειρα (όπως κάνετε πάντα) και επανεξετάστε κάποιες από τις αποτυχίες που αντιμετωπίσατε για να καταλάβετε τι έφταιξε και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας αυτές τις ημέρες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share