Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

Οικονομική εξόντωση για Αιγόκερους και 3 ακόμα ζώδια - «Κόκκινος» συναγερμός με τον νέο Ανάδρομο Ερμή

Ποιά ζώδια πρέπει να προσέχουν;

8 Δεκεμβρίου 2023 19:51
Οικονομική εξόντωση για Αιγόκερους και 3 ακόμα ζώδια - «Κόκκινος» συναγερμός με τον νέο Ανάδρομο Ερμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Αστρολογικός «πυρετός» αναμένεται τις επόμενες ημέρες ενόψει του νέου Ανάδρομου Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου ως και τις 2 Ιανουαρίου να διαμοιράζεται μεταξύ των ζωδίων του Αιγόκερω και του Τοξότη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα δουν την τύχη να τους «χαμογελά» πριν το τέλος του έτους.

Οικονομική εξόντωση για Αιγόκερους και 3 ακόμα ζώδια - «Κόκκινος» συναγερμός με τον νέο Ανάδρομο Ερμή

Προκαλεί μία τάση για υπερανάλυση, αναποφασιστικότητα κι εσωστρέφεια. Ως επακόλουθο, γινόμαστε πιο αναβλητικοί και λιγότερο διεκδικητικοί. Τα καλά νέα έρχονται για όσους έχουν γεννηθεί με Ερμή ανάδρομο, άρα αυτό το διάστημα θα πάρουν έναν αέρα ανανέωσης.

Στις 23 Δεκεμβρίου, από το ζώδιο του Αιγόκερω, πλέον εισέρχεται σε εκείνο του Τοξότη, στρέφοντας την ενέργεια και προσοχή μας σε διαφορετικούς παράγοντες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε με ποιον τρόπο θα σας επηρεάσει η αναδρομή του Ερμή ως και τις αρχές του 2024.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Το τέλος της χρονιάς φέρνει τύχη σε Τοξότες και άλλα 2 ζώδια

Στις 13 Δεκεμβρίου του 2023 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα κεφάλαιο περιπέτειας με πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις και το τέλος της χρονιάς φέρνει τύχη.

Η επιρροή του Ποσειδώνα, που συμμετέχει σε αυτή, μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα απογοήτευσης, σύμφωνα με το marieclaire.gr. Σημασία έχει να εκμεταλλευτούμε την αύρα της Νέας Σελήνης για να αποφύγουμε -όσο γίνεται- παρεξηγήσεις και συγχύσεις, αλλά και το αίσθημα αυτοπεποίθησης που μας δίνει για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά. Το πνευματικό της νόημα, άλλωστε, αφορά την εμπιστοσύνη στον κόσμο γύρω μας.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο. Ενώ αυτά είναι τα 3 ζώδια που δε “σταυρώνουν” ποτέ σοβαρή σχέση.

Τοξότες

Διανύουμε την εποχή σας, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Τα γενέθλιά σας είναι εδώ, άλλωστε, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε τη νοοτροπία «νέα χρονιά, νέος εαυτός». Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό, καθώς το κοσμικό γεγονός θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια σοβαρή αυτοκριτική.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου ζώδια

Δίδυμοι

Τώρα είναι η ώρα να πείτε αυτό που εννοείτε και να εννοείτε αυτό που λέτε, καθώς η Νέα Σελήνη θα πυροδοτήσει ζωηρές συζητήσεις στους κοινωνικούς και οικογενειακούς σας κύκλους. Μόλις, όμως, «χτυπήσει» ο ανάδρομος Ερμής, η επικοινωνία θα είναι πολύ λιγότερο ομαλή, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε τα παράπονά σας από μέσα σας.

Ιχθύες

Μπορεί η φετινή χρονιά να είχε στο επίκεντρο τα επαγγελματικά, αλλά η Νέα Σελήνη θα σας εμπνεύσει να βάλετε ακόμη υψηλότερους στόχους για το 2024. Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε, να κάνετε μεγάλα όνειρα (όπως κάνετε πάντα) και επανεξετάστε κάποιες από τις αποτυχίες που αντιμετωπίσατε για να καταλάβετε τι έφταιξε και να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας αυτές τις ημέρες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share