Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Σκορπιοί, Αιγόκεροι κι άλλο 1 ζώδιο φουλάρουν με χρήμα τον Δεκέμβριο - Μοιράζουν λεφτά οι «τηλεπροβλέψεις ο Λεύτερης»

Όχι βρε, λογικά δεν ξέρει ο Λευτέρης

8 Δεκεμβρίου 2023 14:05
Σκορπιοί, Αιγόκεροι κι άλλο 1 ζώδιο φουλάρουν με χρήμα τον Δεκέμβριο - Μοιράζουν λεφτά οι «τηλεπροβλέψεις ο Λεύτερης»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τηλεπροβλέψεις του Λευτέρη: Τέσσερα ζώδια θα δουν τη ζωή του να αλλάζει, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, τον τελευταίο μήνα του χρόνου, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός: Τον τελευταίο καιρό έχεις βάλει τα προβλήματα σου στην άκρη για να νιώθεις ηρεμία. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να σταματήσει και να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα σου για να προχωρήσεις. Μην ξεχάσεις όμως να μην σε πάρει και εντελώς από κάτω. Αντιμετώπισε τους ανθρώπους σου με ευγένεια και λύσε τα όλα χωρίς να σκέφτεσαι μόνο την πλευρά σου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, δείξε τον καλύτερο σου εαυτό και δούλεψε μέχρι να φτάσεις εκεί που νόμιζες ότι ίσως και να μην μπορείς. Ο Δεκέμβριος σου φέρνει ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις.

Ζυγός: Ακόμα προσπαθείς να αποδεχτείς όλα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως θες και ίσως αισθάνεσαι ένα έντονο βάρος στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Όμως, έχεις αρχίσει να βρίσκεις αυτά τα μικρά πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα και ο Δεκέμβριος για εσένα θα είναι ο κατάλληλος μήνας ώστε να δώσεις βάση σε αυτά που κρατάς μέσα σου. Ο μήνας αυτός στα επαγγελματικά σου θα αλλάξει θετικά με σένα να δείχνεις τι πραγματική σου αξία στον χώρο εργασία σου και επιτέλους μαθαίνεις πώς να ξεπερνάς τις δυσκολίες, όσο βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου. Πρόσεχε όμως και δείξε λογική στην κάθε σου κίνηση.

Διαβάστε ακόμα: «Χρυσή» μπάνκα από Αγγελική Μανουσάκη: Τύχη και άφθονος πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Σκορπιοί, Αιγόκεροι κι άλλο 1 ζώδιο φουλάρουν με χρήμα τον Δεκέμβριο - Μοιράζουν λεφτά οι «τηλεπροβλέψεις ο Λεύτερης»

Αστρολογικές προβλέψεις τεσσάρων ζωδίων για τον τρέχοντα μήνα

Καρκίνος: Δεν είναι λίγες οι φορές που φεύγεις από τα πάντα για να πάρεις τον χρόνο σου και να ηρεμήσεις. Όμως, ο Δεκέμβριος για σένα είναι ο μήνας που θα πρέπει να διώξεις αυτή τη συνήθεια και να βρεις τρόπους ώστε να ξεπεράσεις αυτά που σε κρατάνε πίσω. Προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από κανέναν αυτή τη φορά και ότι θετικό βρεθεί μπροστά σου εκμεταλέυσου το. Μην τρομάξεις από τις αλλαγές και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος: Ίσως, περάσεις μερικές δύσκολες μέρες τον τελευταίο μήνας της χρονιάς. Επέτρεψε στον εαυτό σου να κάνει αυτό που σε ευχαριστεί και κατανόησε τα θέλω σου. Μέσα από τις δυσκολίες θα μαζέψεις περισσότερη δύναμη για να αλλάξεις το παρελθόν. Μπορείς να αρχίσεις νέα χόμπι και επιτέλους να ξεχάσεις τα αρνητικά πράγματα που έχουν συμβεί. Βγες έξω και πέρνα καλά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share