Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

«Χρυσή» μπάνκα από Αγγελική Μανουσάκη: Τύχη και άφθονος πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

8 Δεκεμβρίου 2023 13:35
«Χρυσή» μπάνκα από Αγγελική Μανουσάκη: Τύχη και άφθονος πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» μπάνκα προβλέπει η Αγγελική Μανουσάκη, καθώς έρχεται τύχη και άφθονος πλούτος για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η γνωστή αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια, εκ των οποίων μερικά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη μέρα και σε ποιους θα πάνε όλα δεξιά; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Δείτε το βίντεο

Μόνα σαν τα λεμόνια: Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να καταλήξουν χωρίς σύντροφο

Από το να αγαπούν τη μοναχικότητά τους μέχρι να αντιτίθενται στις προσδοκίες της κοινωνίας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν την ελευθερία τους. Για μερικά ζώδια, το να μην βρίσκονται σε κάποιον γάμο ή σε σοβαρή σχέση είναι μια επιλογή. Ποια είναι αυτά που καταλήγουν μόνο σαν τα λεμόνια χωρίς σύντροφο;

Μια ματιά στον αστρολογικό τους χάρτη, μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα πάνω σε αυτό, σύμφωνα με το marieclaire.gr. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Παρθένος

Κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά στάνταρντ μιας Παρθένου. Το πρακτικό αυτό ζώδιο, κάνει τα πάντα για να προστατεύει την ενέργεια και την ηρεμία του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποχωρήσουν από μία σχέση .«Οι Παρθένοι παραμένουν ελεύθεροι επειδή φοβούνται μήπως χάσουν την ταυτότητά τους. Προτιμούν να είναι μόνοι, παρά με το λάθος άτομο», λέει η Desiree Roby Antila, αστρολόγος στο bustle.com.

Τοξότης

ζώδια μόνα

Οι αιώνια αδέσμευτοι του ζωδιακού κύκλου. Οι Τοξότες θέλουν διαρκώς να εξελίσσονται και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, γεγονός που δεν είναι πάντα βολικό όταν βρίσκονται σε σχέση. Επιπλέον, η ιδέα ενός σοβαρού δεσμού αποκλείει κάθε διασκεδαστική και απρόσμενη περιπέτεια που μπορεί να προκύψει. «Ο Τοξότης είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, που κοιτάζει για πάντα προς τον ανοιχτό ορίζοντα. Το να παραμένουν σε μία σχέση για πάρα πολύ καιρό έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία ζωής τους», σημειώνει η ειδικός.

Υδροχόος

Η ανεξαρτησία των Υδροχόων είναι εξαιρετικά σημαντική για εκείνους. Είναι ικανοποιημένοι όταν κάνουν πράγματα μόνοι τους και προτιμούν στη ζωή τους να μην εξαρτώνται από τις προσδοκίες μιας σχέσης. Γνωστοί ως καινοτόμοι και ανοιχτόμυαλοι, τείνουν να αμφισβητούν τις κοινωνικές νόρμες. «Οι Υδροχόοι απολαμβάνουν ό,τι θεωρούν κατάλληλο χωρίς να χρειάζονται μια σχέση για επιβεβαίωση. Με κυβερνήτη τους τον Ουρανό οι κινήσεις τους δύσκολα προβλέπονται και ακόμη πιο δύσκολα ανοίγονται σε άλλους».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share