Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Παίξτε ΛΟΤΤΟ τώρα: Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πλουτίσουν! Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

8 Δεκεμβρίου 2023 09:32
Παίξτε ΛΟΤΤΟ τώρα: Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πλουτίσουν! Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 08 Δεκεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία: Ευνοϊκές συνθήκες για διαπραγματεύσεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, για αμοιβαιότητα και για συντροφικότητα. Στην άκρη μένει η πεισματική εναντίωση, στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση, ανάγκη θα είναι η αποδοχή και η κατανόηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, οικογενειακές, τα συναισθήματα θα είναι θετικά και θα δώσουν την ώθηση για αναλυτικές συζητήσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, θα γίνουν νέες γνωριμίες που θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε φιλικά, είτε αισθηματικά. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές και αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις αλλά και τον τρόπο σκέψης.

Παίξτε ΛΟΤΤΟ τώρα: Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πλουτίσουν! Καμπανάκι από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, είναι μία θετική όψη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις γνωριμίες και την κοινωνική δικτύωση. Όσοι αναζητούν καινούρια εργασία θα πρέπει να οργανώσουν τις ενέργειές τους, να τρέξουν τα βήματά τους, θα γίνουν συζητήσεις που θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Καινούργιες πόρτες θα ανοιχτούν, την εμφάνισή τους θα κάνουν νέες προοπτικές ικανές να οδηγήσουν σε βελτίωση. Μεθοδικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση και η ανυπομονησία. Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες συνεργασίες, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share