Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Ανάδρομος Ερμής έως 2 Ιανουαρίου: Άσχημα νέα για 5 ζώδια φέρνει η Χριστίνα Στεργίου

Επικοινωνιακές αναποδιές έρχονται από τις 13 Δεκεμβρίου με τον Ερμή Ανάδρομο! Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από την Χριστίνα Στεργίου!

5 Δεκεμβρίου 2023 11:10
Ανάδρομος Ερμής έως 2 Ιανουαρίου: Άσχημα νέα για 5 ζώδια φέρνει η Χριστίνα Στεργίου
Πηγή φωτογραφίας unsplash
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστίνα Στεργίου: Ανάδρομος θα είναι Ερμής από τις 13 Δεκεμβρίου ως και τις 2 Ιανουαρίου και διαμοιράζεται μεταξύ των ζωδίων του Αιγόκερω και του Τοξότη. Προκαλεί μία τάση για υπερανάλυση, αναποφασιστικότητα κι εσωστρέφεια. Ως επακόλουθο, γινόμαστε πιο αναβλητικοί και λιγότερο διεκδικητικοί. Τα καλά νέα έρχονται για όσους έχουν γεννηθεί με Ερμή ανάδρομο, άρα αυτό το διάστημα θα πάρουν έναν αέρα ανανέωσης.

Στις 23 Δεκεμβρίου, από το ζώδιο του Αιγόκερω, πλέον εισέρχεται σε εκείνο του Τοξότη, στρέφοντας την ενέργεια και προσοχή μας σε διαφορετικούς παράγοντες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε με ποιον τρόπο θα σας επηρεάσει η αναδρομή του Ερμή ως και τις αρχές του 2024.

Κριός

Κριέ μου, αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως επιστρέψεις σε μία παλαιότερη επαγγελματική δραστηριότητα, ως και τις 23 Δεκεμβρίου. Από εκεί κι έπειτα, ξεκινάς κι αναθεωρείς τη γενικότερη στάση σου στη ζωή, αξιολογώντας τις τέως επιλογές σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα reunion με παλιούς συναδέλφους ή να ακούσεις νέα από συγγενείς με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί. Καλό είναι να αποφύγεις τα λάθη απροσεξίας στη δουλειά, καθώς και τον τρόπο που μιλάς. Ενδεχομένως να ‘πιάνεις’ τον εαυτό σου να βγαίνει έξω απ’ τα νερά του εκείνο το διάστημα, όντας απασχολημένος με ζητήματα στα οποία δεν θα έδινες σημασία υπό άλλες συνθήκες.

Ανάδρομος Ερμής
Πηγή φωτογραφίας unsplash

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, είσαι από τους τυχερούς της αναδρομής του Ερμή, μιας και όχι απλώς ακούς νέα από ανθρώπους με τους οποίους είχες χαθεί – όχι απαραίτητα πρώην σχέσεις! – αλλά παράλληλα σου επιστρέφουν χρωστούμενα! Αν εργαζόσουν σε ένα τοξικό περιβάλλον που σε πλήρωνε… όποτε θυμόταν, τώρα ο ανάδρομος Ερμής θα σε υποστηρίξει στο κομμάτι της διεκδίκησης των δεδουλευμένων σου. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει αν δάνεισες χρήματα, όμως να ξέρεις η ενέργεια είναι αμφίδρομη. Σε περίπτωση που χρωστάς, θα σε θυμηθούν… Αυτό το διάστημα καλό είναι να κάνεις ψυχανάλυση ή να το ρίξεις στο διάβασμα, εφόσον κάποιες ανασφάλειες σου χτυπούν και πάλι την πόρτα.

Διαβάστε αναλυτικά τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share