Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

13άρι στο ΠΡΟΠΟ από την Αγγελική Μανουσάκη: «Βροχή» τύχης και χρήματος για Λέοντες, Τοξότες και...

Η γνωστή αστρολόγος φέρνει άκρως ευχάριστα μαντάτα!

4 Δεκεμβρίου 2023 14:35
13άρι στο ΠΡΟΠΟ από την Αγγελική Μανουσάκη: «Βροχή» τύχης και χρήματος για Λέοντες, Τοξότες και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«13άρι του ΠΡΟΠΟ» προβλέπει η Αγγελική Μανουσάκη για τρία ζώδια, σήμερα (4/12), όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA.

Η γνωστή αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις για τα 12 ζώδια, εκ των οποίων μερικά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους. Πώς θα κυλήσει η υπόλοιπη μέρα και σε ποιους θα πάνε όλα δεξιά; Με την ευκαιρία δείτε εδώ ποια είναι τα ζώδια που αγχώνονται περισσότερα απ' όλα.

Tα άστρα όμως μίλησαν: Tα 3 ζώδια που δεν φημίζονται για τις ικανóτητές τους στο κρεβάτι

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του αρετές και χαρίσματα, κάποια ζώδια όμως φαίνεται πως υστερούν σε σημεία.

Μπορεί όλα να είναι θέμα χημείας, τα άστρα όμως μίλησαν! Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν έχουν τόσο ικανοποιητικές επιδόσεις όταν πρόκειται να βρεθούν στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το timesofindia.indiatimes υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία δεν φημίζονται για τις ικανότητές τους στο κρεβάτι. Διαβάστε με την ευκαιρία: Πάρτε τσουβάλια: Λεφτά με την σέσουλα γι' αυτά τα 3 ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

Μήπως εσύ ή ο/η σύντροφός σου είναι μέσα σε αυτή τη λίστα;

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι τα αγαπησιάρικα πλάσματα του ζωδιακού κύκλου και πολλές φορές φαίνεται να χάνονται τόσο πολύ στις ρομαντικές τους σκέψεις που, το σεξουαλικό παιχνίδι χάνεται μαζί με αυτούς. Κομπλάρουν, αγχώνονται και αυτό είναι και το πιο αδύναμο σημείο τους.

Ταύροι

Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά στοργικοί και έχουν έντονη σεξουαλική ορμή ωστόσο, το θέμα στην περίπτωσή τους είναι ότι το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι το μόνο που σκέφτονται- και αποζητούν- τις περισσότερες φορές. Θα ξεκινήσουν «ζεστά» αλλά όταν πρόκειται να φτάσουν στο σημείο της επίμαχης στιγμής, όπως όλα δείχνουν, θα μείνουν στο… ζέσταμα αφήνοντας τον παρτενέρ τους στα κρύα του λουτρού.

Ζυγοί

Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, παραδόξως, δεν είναι και τόσο καλοί. Μπορεί στα λόγια να δείχνουν έτοιμοι και «ειδικοί» επί του θέματος, αλλά στην πράξη χάνουν σε σημεία και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν κατατάσσονται στα ζώδια που θα μπορούσαν με μία κίνησή τους να σε στείλουν στα… ουράνια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share