Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

31 μέρες γεμάτες χρήμα φέρνει η Λίτσα Πατέρα: Λεφτά με το τσουβάλι για τον Δεκέμβριο γι' αυτά τα 3 ζώδια

Τι προβλέπει για τον τελευταίο μήνα του 2023 η Λίτσα Πατέρα

2 Δεκεμβρίου 2023 12:07
31 μέρες γεμάτες χρήμα φέρνει η Λίτσα Πατέρα: Λεφτά με το τσουβάλι για τον Δεκέμβριο γι' αυτά τα 3 ζώδια
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια Λίτσα Πατέρα: Ο τελευταίος μήνας του 2023 είναι εδώ και η Λίτσα Πατέρα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, αναλύει τα δεδομένα για τα 12 ζώδια.

Μια χρονιά φεύγει κι άλλη μια είναι έτοιμη να κάνει αυλαία. Ποια ζώδια θα είναι τυχερά στο οικονομικό κομμάτι και ποια θα επηρεαστούν αρνητικά και θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μπαίνουν σε ένα έτος δίσεκτο που για πολλούς σημαίνει γρουσουζιά.

Πριν το 2024 όμως έχουμε ακόμα έναν μήνα που σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα θα φέρει οικονομικές ευκαιρίες για 3 ζώδια. Άλλα πάλι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη ψυχραιμία και προσοχή. Χρόνος είναι θα περάσει.

Δείτε ακόμα: «Κηδεία» από τον Χρίστο Ντούβλη: Αδειάζουν οι τσέπες για Παρθένους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια

Τι λέτε; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα 12 ζώδια; Αναλυτικά παρακάτω...

Ζώδια Δεκεμβρίου - Λίτσα Πατέρα: Κριός, Ταύρος Δίδυμοι

♈️ ΚΡΙΟΣ
Μολονότι έχετε μια ευχάριστη προσμονή για τα Χριστούγεννα, δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλά. Ο Ερμής από τις 12 θα γίνει ανάδρομος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα έρθουν τα πάνω-κάτω στην επαγγελματική σας ζωή, αλλάζοντας τα σχέδιά σας. Ο Άρης παραμένει ένας καλός πλανητικός σύμμαχος που σας δίνει ενέργεια και αποφασιστικότητα, όμως κάπου κάπου αλλοιώνει την κρίση σας και σας παρασύρει σε λάθος αποφάσεις. Την ημέρα των Χριστουγέννων αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις, καθώς είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε. Η Πανσέληνος στις 27 ρίχνει τις αντιστάσεις σας και μπορεί να περάσετε αυτό το διάστημα απομονωμένοι ή αδιάθετοι.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η χρονιά τελειώνει με αρκετούς προβληματισμούς γύρω από τα οικονομικά σας και τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε ένα δάνειο, μπορεί να παραπλανηθείτε ή να παρεξηγηθείτε. Άλλωστε, από τις 12 ο Ερμής κινείται ανάδρομα και μπλοκάρει σχέδια, ακόμα και για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ίσως είναι προτιμότερο να περάσετε το διάστημα αυτό με τον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, να επιδιώξετε την απόκτηση ενός συντρόφου ή ενός συνεργάτη. Θα είναι έντονη η ανάγκη να βρίσκεστε με πρόσωπο που σας καταλαβαίνει και σας εμπνέει.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα, νιώθετε πως βρίσκεστε σε μόνιμη άμυνα, ακόμα και αν το φταίξιμο δεν είναι δικό σας. Με τον σύντροφο βρίσκεστε σε αντίπαλα στρατόπεδα, ενώ αν είστε μόνοι, εύκολα τα βάζετε με πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 προμηνύει Χριστούγεννα γεμάτα παρεξηγήσεις και ψυχρότητα. Τα σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν, ενώ αν κανονίσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας, η επικριτική διάθεση και το αίσθημα της δυσφορίας μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας. Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά η Πανσέληνος σας βάζει σε ζωηρούς οικονομικούς προβληματισμούς.

Ζώδια Δεκεμβρίου - Λίτσα Πατέρα: Καρκίνος, Λέων, Παρθένος

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς μπορεί να κρύβει συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, όμως απαιτεί να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε θέματα δουλειάς, με πιθανότητα ακόμα και μιας υπερκόπωσης οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα. Πολλοί μπορεί μετά τη Νέα Σελήνη στις 12 να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά, να αποκτήσετε μια νέα απασχόληση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 12 θα φέρει γκρίνια με τον ερωτικό σύντροφο και συχνές ευκαιρίες για διαπληκτισμούς. Τις ημέρες των Χριστουγέννων και στον χώρο της δουλειάς θα επικρατεί περίεργη ατμόσφαιρα, ενώ στις 27, ημέρα Πανσελήνου στο ζώδιό σας, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα μπορεί να οδηγηθείτε σε μια εσφαλμένη απόφαση.

♌️ ΛΕΩΝ
Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης στον Τοξότη σάς κάνουν να αισιοδοξείτε για τη σχέση σας, για τον έρωτα, για ένα δημιουργικό επιχειρηματικό σχέδιο. Η Νέα Σελήνη στις 12 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Αν επιδιώκετε την απόκτηση ενός απογόνου, τώρα είναι καλή περίοδος. Ωστόσο, στη δουλειά επικρατεί αρκετή γκρίνια και πισωγυρίσματα. Θα νιώθετε πως οι προσπάθειές σας δεν πιάνουν τόπο. Οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται, αρκεί να κρατάτε τα προσχήματα και να φανείτε ανεκτικοί. Στις 28 προσέχετε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις. Η περίοδος των Χριστουγέννων, λόγω ανάδρομου Ερμή, επιφυλάσσει προβλήματα στην επικοινωνία και λάθη στους υπολογισμούς σας. Δεν είναι καλή περίοδος για σοβαρές αποφάσεις.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η χρονιά θα τελειώσει μέσα σε θολό κλίμα. Η οικογενειακή ζωή σάς κουράζει και οι αποφάσεις που παίρνετε δεν πατάνε πάντοτε σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η προετοιμασία για τις γιορτές δεν γίνεται απρόσκοπτα, αντιθέτως εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή από τις 12 είναι εύκολο να χάσετε προθεσμίες, να παρεξηγηθείτε με αγαπημένους, να παρεξηγήσετε λόγια και προθέσεις. Η Αφροδίτη, πάντως, σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στον περίγυρό σας και τα Χριστούγεννα αυτά μπορείτε να τα περάσετε σε ένα γειτονικό σπίτι, κοντά σε συγγενείς ή σε έναν κλειστό κύκλο φίλων. Με το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα, όμως, θα πρέπει να είστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί και οπωσδήποτε να μείνετε μακριά από καταχρήσεις.

Ζώδια Δεκεμβρίου - Λίτσα Πατέρα: Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης

♎️ ΖΥΓΟΣ
Τις πρώτες ημέρες του μήνα η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιό σας, ρίχνοντας την αυλαία σε μια περίοδο ερωτικής χάριτος. Τώρα ενόψει Χριστουγέννων ασχολείστε έντονα με το σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσετε αγαπημένους μέσα σε αυτό. Η καθημερινότητά σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη από μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Από τις 12 και μετά ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί καθυστερήσεις και εκνευρισμό. Πέφτετε έξω σε χρονοδιαγράμματα και αγχώνεστε. Προσοχή στις εξαπατήσεις μετά τα Χριστούγεννα. Ίσως χρειαστεί να λογοδοτήσετε για υποσχέσεις που δώσατε στο παρελθόν και δεν εκπληρώθηκαν.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σάς πονοκεφαλιάζουν όλο τον μήνα και η τάση να καταναλώνετε περισσότερο από όσο αντέχετε θα σας βρει εκτεθειμένους. Αν και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και θα είναι ερωτική τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, η επικοινωνία θα είναι ελαττωματική λόγω του ανάδρομου Ερμή και είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε με πρόσωπα πολύ κοντινά σας, όπως συγγενείς ή γείτονες. Οικονομικές δυσκολίες επιδεινώνονται μέσα στα Χριστούγεννα και πολλοί μπορεί να κάνετε μια λαθεμένη αγορά. Το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά μπορεί εύκολα να σας ρίξει σε μια παγίδα. Ακόμα και το να εμπιστευτείτε αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σας βρει με οικονομικές απώλειες.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς είναι καθοριστικός για εσάς. Γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, αλλά ταυτόχρονα απελευθερώνετε τον δυναμισμό σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 12 προτρέπει σε αλλαγές όσους έχετε γενέθλια γύρω από αυτή την ημερομηνία. Μπορεί η υπομονή να μην είναι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό σας, αλλά η επιμονή μπορεί να σας οδηγήσει σε στόχους. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας κάνει να παίρνετε πίσω υποσχέσεις που είχατε δώσει μέσα στον Νοέμβριο. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας προκαλούν εκνευρισμό, ενώ μια εξαπάτηση στο τέλος της χρονιάς σάς απογοητεύει.

Ζώδια Δεκεμβρίου - Λίτσα Πατέρα: Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς ξεκινά με τον Ερμή να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να ενθαρρύνει συζητήσεις, μετακινήσεις και φλερτ. Όμως, από τις 12 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και στις 22 θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας ανάδρομος. Άρα, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας εντελώς ακατάλληλος για σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις. Όλα θα μοιάζουν ρευστά και αβέβαια. Το άγχος και οι καθυστερήσεις δεν λείπουν, αλλά από τις 22, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας, προσπαθείτε να ισορροπήσετε το αβέβαιο κλίμα με την αισιοδοξία. Λίγες ημέρες πριν το τέλος του χρόνου προσέχετε ιδιαίτερα εξαπατήσεις και αποφύγετε καταχρήσεις.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η χρονιά τελειώνει με αρκετές καθυστερήσεις, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει στις 12. Πολλοί αγχώνεστε ενόψει Χριστουγέννων και μπορεί να εμπλακείτε σε ένα παρασκήνιο που θα σας βρει εκτεθειμένους. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα πλούσια, ενώ η Νέα Σελήνη στις 12 θα φέρει νέους φίλους και νέες γνωριμίες στη ζωή σας. Μπορεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή μπορεί να συνεισφέρετε σε έναν κοινό σκοπό. Δικαιώνεστε και για τις επαγγελματικές σας επιλογές, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Το απατηλό κλίμα των Χριστουγέννων μπορεί να σας παρασύρει σε λαθεμένες οικονομικές επιλογές.

♓️ ΙΧΘΥΣ
Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα, τα πράγματα γίνονται αρκετά περίπλοκα. Επαγγελματικά δέχεστε πίεση από άτομα κύρους και από τις αυξημένες υποχρεώσεις που σας αναθέτουν. Επικρατεί ένταση και ροπή προς τη βιασύνη. Από τις 12, με τον Ερμή ανάδρομο, είναι εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Ωστόσο, 4 με 28 θα απολαύσετε την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Δείτε φίλους, βγείτε, αλλά αποφύγετε να τους εμπλέξετε σε πολύ σοβαρές ή πολύ προσωπικές συζητήσεις και υποθέσεις. Μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων μπορεί να απογοητευτείτε εξαιτίας μια ακύρωσης ή μιας αναβολής.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share