Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

«Κηδεία» από τον Χρίστο Ντούβλη: Αδειάζουν οι τσέπες για Παρθένους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (4-10/12) προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

2 Δεκεμβρίου 2023 11:22
«Κηδεία» από τον Χρίστο Ντούβλη: Αδειάζουν οι τσέπες για Παρθένους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κηδεία» από τον Χρίστο Ντούβλη με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί ότι θα αδειάσουν οι τσέπες για Παρθένους, Ζυγούς και τρία ακόμη ζώδια.

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες (4-10/12) αστρολογικές προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (4-10/12) και προβλέπει για το ζώδιό σου. Είναι μια εβδομάδα που οι δοσοληψίες μας και οι οικονομικές αλλά και οι αισθηματικές είναι κάπως πονηρές, δηλαδή θα δεχθούμε κάτι αλλά το αντάλλαγμα που θα μας ζητήσουν είναι για προσωπικό συμφέρον και όφελος. Σου δίνω κάτι δηλαδή και δεν ζητώ πίσω κάτι ισάξιο αλλά ζητάμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει διάχυτο το ερωτικό συναίσθημα το οποίο κατά καιρούς θα έχει εκρηκτικές εκδηλώσεις.

Την Τρίτη με Τετάρτης αυτές οι δοσοληψίες με πονηρό χαρακτήρα τίθενται υπό έλεγχο και μπορούμε να προχωρήσουμε επιτυχώς. Εκείνες τις ημέρες δεν είμαστε παρορμητικοί, σκεφτόμαστε με την λογική τι ζητάμε και πως το διεκδικούμε! Είναι ένα καλό διάστημα για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.

Διαβάστε επίσης: 7ημερο «χρυσάφι» από την Μπέλλα Κυδωνάκη - Χρήμα, έρωτας και τύχη για Καρκίνους, Σκορπιούς και τέσσερα ακόμη ζώδια

Από Πέμπτη έως Σάββατο είναι ένα εξαίρετο διάστημα για να παράγουμε πιο θετικές σκέψεις, το τριήμερο αυτό κάτι ευχάριστο θα συμβεί και θα μας χαροποιήσει, ίσως κάποιος να μας καλέσει στο τηλέφωνο και να μας μεταφέρει μια είδηση ή μπορεί εμείς να πάρουμε αποφάσεις σωστές για το μέλλον μας. Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορούμε να επιλύσουμε κάποια νομικά ζητήματα ή να πάρουμε σωστές και σημαντικές συμβουλές.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share