Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024

«Ρυάκι» το χρήμα από Χρίστο Ντούβλη (4-10/12): Πλούτη και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

28 Νοεμβρίου 2023 21:08
«Ρυάκι» το χρήμα από Χρίστο Ντούβλη (4-10/12): Πλούτη και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ρυάκι» το χρήμα προβλέπει για την εβδομάδα (4-10/12) ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς έρχονται πλούτη και λεφτά για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Είναι μια εβδομάδα που οι δοσοληψίες μας και οι οικονομικές αλλά και οι αισθηματικές είναι κάπως πονηρές, δηλαδή θα δεχθούμε κάτι αλλά το αντάλλαγμα που θα μας ζητήσουν είναι για προσωπικό συμφέρον και όφελος.

Σου δίνω κάτι δηλαδή και δεν ζητώ πίσω κάτι ισάξιο αλλά ζητάμε κάτι παραπάνω. Υπάρχει διάχυτο το ερωτικό συναίσθημα το οποίο κατά καιρούς θα έχει εκρηκτικές εκδηλώσεις. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Την Τρίτη με Τετάρτης αυτές οι δοσοληψίες με πονηρό χαρακτήρα τίθενται υπό έλεγχο και μπορούμε να προχωρήσουμε επιτυχώς. Εκείνες τις ημέρες δεν είμαστε παρορμητικοί, σκεφτόμαστε με την λογική τι ζητάμε και πως το διεκδικούμε! Είναι ένα καλό διάστημα για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.

Από Πέμπτη έως Σάββατο είναι ένα εξαίρετο διάστημα για να παράγουμε πιο θετικές σκέψεις, το τριήμερο αυτό κάτι ευχάριστο θα συμβεί και θα μας χαροποιήσει, ίσως κάποιος να μας καλέσει στο τηλέφωνο και να μας μεταφέρει μια είδηση ή μπορεί εμείς να πάρουμε αποφάσεις σωστές για το μέλλον μας. Μέσα σε αυτές τις μέρες μπορούμε να επιλύσουμε κάποια νομικά ζητήματα ή να πάρουμε σωστές και σημαντικές συμβουλές.

Δείτε το βίντεο

Όπου ακούς πολλά κεράσια...: Τα 3 ζώδια που έχουν τις υψηλότερες προσδοκίες στις σχέσεις τους

Αν η λίστα με τα αποτυχημένα ραντεβού σας ξεπερνά εκείνη με τις επιτυχημένες σχέσεις, τότε μήπως ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία έχουν υψηλότερες προσδοκίες από τους άλλους στις σχέσεις τους και καταλήγουν να απογοητεύονται εύκολα;

Το να έχει, βέβαια, κάποιος υψηλές προσδοκίες δεν είναι κάτι τόσο αρνητικό. Απλώς δείχνει πως γνωρίζει τι θέλει και δεν κάνει εκπτώσεις σε αυτό. Με την ευκαιρία, δείτε αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια, γιατί έχετε πολλές πιθανότητες να γίνετε πλούσιοι.

Αν και κανείς δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί με ό,τι δεν του αρέσει, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν θα το κάνουν ποτέ στη ζωή τους και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το marieclaire.gr.

Παρθένος

Είτε καθαρίζουν το σπίτι τους είτε προπονούνται στο γυμναστήριο, οι Παρθένοι δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό. Το ίδιο συμβαίνει και στις σχέσεις τους. Η τελειότητα είναι ο απόλυτος στόχος γι’ αυτό το ζώδιο και αν δεν τη βρει ή δεν την πετύχει, τότε απογοητεύεται. Βέβαια, ανήκουν σε εκείνους με τις περισσότερες γνωριμίες και σχέσεις, οπότε μην διστάσετε να κάνετε την προσπάθειά σας, διότι είναι πιθανό τα υψηλά τους στάνταρ να είναι μόνο προφάσεις και να ξεκινήσετε κάτι χωρίς καν να το καταλάβετε.

ζώδια και προσδοκίες

Ζυγός

Επειδή οι Ζυγοί μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σχεδόν οποιουδήποτε, δεν θα συμβιβαστούν ποτέ με λιγότερα από όσα αξίζουν, γιατί ξέρουν ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα τους δώσει όλα όσα θέλουν και ακόμα περισσότερα. Εκτιμούν την ισορροπία και τη δικαιοσύνη, αναζητώντας συνεργασίες που είναι τόσο όμορφες εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Αιγόκερως

Γεμάτοι φιλοδοξία και πόθο για επιτυχία οι Αιγόκεροι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Θέτουν υψηλούς στόχους και επικεντρώνονται σε αυτούς αποφασιστικά. Με τον Κρόνο κυβερνήτη έχουν την πειθαρχία και την επιμονή να τα καταφέρουν. Φυσικά, στο πλευρό τους χρειάζονται έναν άνθρωπο το ίδιο δυναμικό και υποστηρικτικό, με τις προσδοκίες τους για τους άλλους να ξεπερνούν το κανονικό. Ίσως, γι’ αυτό να ταιριάζουν και τόσο με την Παρθένο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share