Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Πλούτος και τύχη από Σμάρω Σωτηράκη (4-10/12): Αμέτρητα χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 4 ζώδια

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

28 Νοεμβρίου 2023 16:02
Πλούτος και τύχη από Σμάρω Σωτηράκη (4-10/12): Αμέτρητα χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 4 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλούτο και τύχη προβλέπει η Σμάρω Σωτηράκη για το διάστημα (4-10/12) καθώς έρχονται αμέτρητα χρήματα για Σκορπιούς και άλλα 4 ζώδια.

Η γνωστή αστρολόγος αναλύει τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Με την ευκαιρία, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό και φέρνει πάθος στον ερωτικό τομέα αλλά και τύχη στα οικονομικά μας.

Με το που περάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που φέρνει σταθερότητα σε οικονομικά, ερωτικά και σχέσεις. Ενώ την Παρασκευή θα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία, διευκολύνει να προχωρήσουν τα πράγματα πιο γρήγορα.

Ενώ το Σάββατο θα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, μια αντίθεση υπερβολής θα την χαρακτηρίζαμε που όμως είναι καλή, διότι διανθίζει το τοπίο των οικονομικών και των σχέσεων με θετικές ενέργειες.

Δείτε το βίντεο

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Ζώδια: Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται εξαιρετικά παραμελημένοι σε μια σχέση. Ο σύντροφός τους δεν τους κάνει να αισθάνονται ότι τους αγαπούν και τους φροντίζουν. Αυτά είναι τα ζώδια που αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένα. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου - Ερμή.

Δίδυμοι

Όταν αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι, μπορεί να γίνουν ανήσυχοι, αναζητώντας επιβεβαίωση με μανία. Μπορεί να αισθάνονται ότι δεν εκτιμώνται και να παλεύουν με συναισθήματα συναισθηματικής αποστασιοποίησης.

Καρκίνος

Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο. Λαχταρούν συναισθηματική σύνδεση και ασφάλεια. Όταν αισθάνονται παραμελημένοι ή χωρίς υποστήριξη, μπορεί να πληγωθούν εύκολα και να αποσυρθούν στο προστατευτικό τους κέλυφος, νιώθοντας ότι δεν τους αγαπούν και τους περιφρονούν συναισθηματικά.

Έχουν έντονη ανασφάλεια: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νιώθουν διαρκώς συναισθηματικά παραμελημένα

Παρθένος

Είναι γνωστοί για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή τους στους άλλους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να αισθάνονται παραμελημένοι όταν δεν ικανοποιούνται οι δικές τους συναισθηματικές ανάγκες. Μπορεί να εσωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και να γίνουν υπερβολικά επικριτικοί με τον εαυτό τους, οδηγώντας σε μια αίσθηση συναισθηματικής παραμέλησης.

Υδροχόος

Εκτιμούν την ανεξαρτησία και την πνευματική σύνδεση. Ωστόσο, μπορεί να αισθάνονται συναισθηματικά παραμελημένοι όταν δεν εκπληρώνεται η ανάγκη τους για συναισθηματική οικειότητα και κατανόηση. Μπορεί να αποσπαστούν συναισθηματικά και να αναζητήσουν παρηγοριά στις δικές τους σκέψεις και ιδέες.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share