Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Χρυσή» εκτόξευση τον Νοέμβριο από Χρίστο Ντούβλη: Άφθονα λεφτά και τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

16 Οκτωβρίου 2023 09:40
«Χρυσή» εκτόξευση τον Νοέμβριο από Χρίστο Ντούβλη: Άφθονα λεφτά και τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» εκτόξευση για τον Νοέμβριο προβλέπει ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς έρχονται άφθονα λεφτά και τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Είναι ένας κομβικός μήνας όπου κάθε είδους σχέσεις δοκιμάζονται, ανατρέπονται και αλλάζουν μορφή. Υπάρχει έντονα ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στο τι μου χρωστάς ή τι σου χρωστάω, αυτό θα συμβεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Ενώ από το δεύτερο μισό του μήνα έχουμε την φάση των διεκδικήσεων, δηλαδή αυτά μου έταξες, αυτά συζητήσαμε πρέπει να μου τα φέρεις. Είτε αυτές οι διεκδικήσεις αφορούν χρήματα, είτε ερωτική συμπεριφορά, είτε κοινωνική διαχείριση. Αυτές οι διεκδικήσεις δυστυχώς δεν θα είναι μέσα από διάλογο αλλά θα υπάρχει ένταση και με αρνητικό συναίσθημα και επιθετικότητα θα θελήσουμε να πάρουμε ότι μας έταξαν.

Καλό είναι επίσης τον μήνα αυτό, όσο μπορούμε να προσέχουμε γιατί θα υπάρξουν εγκλήματα πάθους και πολλά αρνητικά γεγονότα απο διαταραγμένους ψυχικά ανθρώπους που μπορούν εύκολα να πιαστούν απο μια ευγενική κίνηση και να το εισπράξουν όπως εκείνοι θέλουν.

Από 25 Νοέμβρη και μετά θα είμαστε πιο ομιλητικοί ενώ όλο τον μήνα θα αρχίσουμε να βλέπουμε που πάει το πράγματα σε πολιτικό επίπεδο, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι, θα γνωρίζουμε ποιο είναι το σχέδιο.

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share