Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Αν ανήκεις σ' αυτά τα ζώδια παίξε Τζόκερ μέσα σε 24 ώρες: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

12 Οκτωβρίου 2023 10:23
Αν ανήκεις σ' αυτά τα ζώδια παίξε Τζόκερ μέσα σε 24 ώρες: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της ημέρας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το elle.gr; Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σάς αγχώνουν αλλά βρίσκουν τη λύση τους. Υποχρεώσεις του σπιτιού σάς εκνευρίζουν και απαιτούν τώρα περισσότερη υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ
Λίγο σφιγμένοι ψυχολογικά δείχνετε σήμερα, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Μην παρασύρεστε σε σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φροντίστε να χαλαρώσετε από τις τελευταίες πιέσεις, και ανακαλύψτε μια άλλη φιλοσοφική διάσταση στα προβλήματά σας. Προνοήστε έγκαιρα για κάποιες καθυστερήσεις στη δουλειά σας.

Αν ανήκεις σ' αυτά τα ζώδια παίξε Τζόκερ μέσα σε 24 ώρες: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις να σας στριμώξουν σήμερα. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις φιλικές σας σχέσεις μακριά από οικονομικές διεκδικήσεις

ΛΕΩΝ
Μια τάση φυγής ή απομόνωσης έχετε αυτές τις μέρες ενώ κάποια άγχη σας χαλάνε την ημέρα. Φροντίστε να δείτε την καλή πλευρά των εξελίξεων στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κρατήστε μακριά κάποιο φιλικό άτομο από τη δουλειά σας, και αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις. Μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους.

Δείτε ακόμα: Kώστας Λεφάκης: Ο Ιούλιος πριν φύγει μας κάvει δώρα! Τα 5 ζώδια που θα έχουν «τύχη βουνό» σε έρωτα και χρήμα

Κώστας Λεφάκης: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα 6 ζώδια

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα σήμερα. Η ατμόσφαιρα ίσως είναι ηλεκτρισμένη στον χώρο της δουλειάς σας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βρείτε τις σωστές λύσεις για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια αρκετά δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας, η οποία όμως θα σας κάνει να ψάξετε σε βάθος για να βρείτε τις πραγματικές λύσεις. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια συζήτηση μπορεί να σας οδηγήσει σε αποκαλύψεις, αλλά μπορεί και να σας εκθέσει στον επαγγελματικό σας χώρο. Γίνετε πιο καχύποπτοι στο περιβάλλον σας.

Αν ανήκεις σ' αυτά τα ζώδια παίξε Τζόκερ μέσα σε 24 ώρες: Φέρνει χρήμα ο Κώστας Λεφάκης

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε καλύτερα στο εργασιακό σας κλίμα, και φροντίστε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μη βιάζεστε σε κάποιες ενέργειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σπίτι σας χρειάζεται άμεσα τις δικές σας επεμβάσεις. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και σχεδιάστε τον οικογενειακό σας προγραμματισμό. Όπου μπορείτε, βρείτε χρόνο ξεκούρασης.

ΙΧΘΕΙΣ
Δείτε τα πράγματα λίγο πιο βαθιά και ακούστε το ένστικτό σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη ηρεμία.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share