Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Καπέλωμα από τον Χρίστο Ντούβλη: Ξεκαθάρισμα σχέσεων και οικονομική "ανταρσία" για Παρθένους, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια (Video)

Αναλυτικά οι αστρολογικές εβδομαδιαίες (9-15/10) προβλέψεις από τον έμπειρο αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

8 Οκτωβρίου 2023 08:32
Καπέλωμα από τον Χρίστο Ντούβλη: Ξεκαθάρισμα σχέσεων και οικονομική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καπέλωμα από τον Χρίστο Ντούβλη με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί Παρθένους, Καρκίνους, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια για ξεκαθάρισμα σχέσεων και οικονομική "ανταρσία". Επίσης, η Άση Μπήλιου προειδοποιεί Κριούς, Καρκίνους και δύο ακόμη ζώδια για αντιπαραθέσεις, πίεση και νευρικότητα.

Αναλυτικά οι αστρολογικές εβδομαδιαίες (9-15/10) προβλέψεις από τον Χρίστο Ντούβλη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ο Χρίστος Ντούβλης αναλύει αστρολογικά την εβδομάδα από (9-15 Οκτωβρίου) και προβλέπει για το ζώδιό σου. Είναι μια σημαντική εβδομάδα διότι θα φέρει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σχέσεων, ανοίγουν κεφάλαια, κλείνουν κεφάλαια.

Ο τομέας που θα επηρεαστεί πιο πολύ είναι οι σχέσεις, οποιαδήποτε μορφή σχέσης ακόμη και η σχέση μεταξύ δυο κρατών. Φιλικές, συγγενικές, επαγγελματικές ακόμη και ερωτικών, μέχρι και μια σχέση μας με έναν οργανισμό ή φορέα θεωρείτε σχέση και αυτό.

Σε μια σχέση μας θα πρέπει να λυθούν πρακτικά ζητήματα, όπως είναι το οικονομικό για παράδειγμα. Σημαντικό ρόλο στις σχέσεις αυτές θα παίξει η καθαρή ματιά, χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε και εδώ θα μας ασκηθεί μια πίεση σε όλο αυτό. Υπάρχει ένα καπέλωμα σε όλο αυτό που μας πιέζουμε να πάρουμε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον μας και μόνο.

Το θετικό είναι πως από την Δευτέρα έως και τον Νοέμβρη, θα έχουμε μια κάποια μικρή μεν αλλά ουσιαστική βοήθεια στην βελτίωση της καθημερινότητας μας, επίσης θα υπάρχει μια καλή οικονομική σταθερότητα γενικά στα οικονομικά το οποίο μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ασφάλεια.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share