Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσός» οβολός από Κώστα Λεφάκη: Όλα τα χρήματα πάνω σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

1 Οκτωβρίου 2023 10:36
«Χρυσός» οβολός από Κώστα Λεφάκη: Όλα τα χρήματα πάνω σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε όψη με Δία (144ο): Ημέρα που η τύχη ευνοεί δραστηριότητες και εξέλιξη σχεδίων. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, έρχεται «χρυσός» οβολός για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς όλα τα χρήματα πέφτουν πάνω τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη η πρώτη μέρα του Οκτώβρη που μπορεί να φέρει εντάσεις και προβλήματα στο σπίτι σας. Προσέξτε μην χαλάσετε την καλή σας εικόνα, και μην κάνετε ακόμα ουτοπικά όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι να μιλήσετε και να ονειρευτείτε. Προσπαθήστε να είστε ακριβείς και ρεαλιστές στις εκφράσεις σας. Το κλίμα βελτιώνεται τώρα σε μία σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια απρόοπτα γεγονότα στο σπίτι σας θα σας αποδιοργανώσουν. Αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις ή συναντήσεις, και μην βιάζεστε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικές επιτυχίες σας φτιάχνουν την διάθεση. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας και σχεδιάστε πιο ορθολογιστικά το μέλλον σας. Μία μεταμόρφωση αρχίζει να συντελείται μέσα σας.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανόν το πρόγραμμά σας να αλλάξει από μία ξαφνική συνάντηση. Προσέξτε στην οδήγησή σας, αλλά προγραμματίστε ένα ταξίδι για το προσεχές σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε αυτή την εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις. Αν δείξετε την εμπάθειά σας θα σας κοστίσει το καλό σας όνομα.

ΖΥΓΟΣ

Μην δείχνετε ευαίσθητοι στις εντάσεις γύρω σας. Μία επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σας λύσει πολλά οικονομικά προβλήματα. Ένα ταξίδι αποδεικνύεται πολύ ερωτικό για σας τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτό σας θα σας δείξει τον δρόμο της επιτυχίας. Μία εξαιρετική μέρα προαναγγέλλεται για σας η πρώτη του μήνα, αρκεί να εντοπίσετε σωστά τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβληματισμένοι με το μέλλον σας δείχνετε σήμερα, ενώ παράλληλα και η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μία σοβαρή συμφωνία με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι παράμετροι αλλάζουν τώρα, αλλά αυτό θα σας ευνοήσει στην πορεία. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας φήμη και προωθείστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε σημασία στα γεγονότα σήμερα, καθώς σας δείχνουν την πραγματική σας πορεία. Κάντε συμφωνίες, αλλά παραμερίστε τον συναισθηματισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αφήστε αχαλίνωτη την φαντασία σας προς πάσα κατεύθυνση. Οι ιδέες σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία μεγάλη επιτυχία. Εύνοια στα ταξίδια και σε κάθε πνευματική σας δραστηριότητα.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share