Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

«Ηλεκτροσόκ» από την Άση Μπήλιου: Πανσέληνος που ξύνει πληγές για Καρκίνους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

29 Σεπτεμβρίου 2023 07:46
«Ηλεκτροσόκ» από την Άση Μπήλιου: Πανσέληνος που ξύνει πληγές για Καρκίνους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ηλεκτροσόκ» από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Καρκίνους, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια για την σημερινή Πανσέληνο. Ενώ, «χρυσάφι» προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος για την εβδομάδα (2-8/10) καθώς έρχονται πλούτη και έρωτας για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Σήμερα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου που μας βάζει εκτός των άλλων και στην περίοδο των φθινοπωρινών εκλείψεων. Η ενέργεια της Πανσελήνου στον άξονα Κριού-Ζυγού είναι ιδιαίτερα έντονη, ενώ μας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες και στις φιλοδοξίες μας.

Βέβαια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μη δείξουμε εγωιστικές διαθέσεις και να μη συμπεριφερόμαστε σαν να γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από μας. Κυβερνήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα και αύριο, να προσέχουμε σχέσεις, τη συμπεριφορά μας στους δρόμους όταν οδηγούμε και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα, αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας. Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για το πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεζωριστά

Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Συν τοις άλλοις σήμερα ολοκληρώνεται και το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις. Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια.

Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν σήμερα κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικές επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας.

Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών. Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share