Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Τόμπολα» από Χρίστο Ντούβλη (2-8/10): Λεφτά και άπλετη τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

27 Σεπτεμβρίου 2023 11:44
«Τόμπολα» από Χρίστο Ντούβλη (2-8/10): Λεφτά και άπλετη τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τόμπολα» προβλέπει για το διάστημα (2-8/10) ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς «σκάνε» λεφτά και άπλετη τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο μετά το χάος έρχονται μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Είναι μια εβδομάδα που για μια ακόμη φορά θα μας απασχολήσουν οι σχέσεις, προσοχή δεν εννοούμε τις ερωτικές μόνο, ακόμη και η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια μορφή σχέσης, όπως και η οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες κάθε μορφή σχέσης θα μπει στο στόχαστρο.

Υπάρχουν πολλά γεγονότα και εννοούμε αρνητικά τα οποία μας επηρεάζουν πάρα πολύ στην ψυχολογία μας και αυτό θα πρέπει να αλλάξει, θα πρέπει να μην μας πάρει από κάτω γιατί έτσι δεν θα κάνουμε κάτι και δεν θα προχωρήσουμε μπροστά.

Από τις 5 Οκτωβρίου και έπειτα η σκέψη μας αποκτά διπλωματικό χαρακτήρα, όσον αφορά την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα μας. Δευτέρα με Τρίτη χρειάζεται προσοχή γιατί όπως έχουμε πει κυκλοφορούν αρκετές ψευδής ειδήσεις, αυταπατών αλλά και λαθών.

Θέλει προσοχή σε υπογραφές που θα βάλουμε, σε συνεννοήσεις που θα κάνουμε αλλά και σε συμφωνίες, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για όποιο βήμα σκοπεύουμε να κάνουμε!

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share