Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Οικονομική ανάταση από τον Κώστα Λεφάκη: «Καμπανάκι» για Κριούς, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

Οι αναλυτικές προβλέψεις του αστρολόγου

26 Σεπτεμβρίου 2023 11:27
Οικονομική ανάταση από τον Κώστα Λεφάκη: «Καμπανάκι» για Κριούς, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Σήμερα (Τρίτη 26/9) η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη: Οι ερωτικές σχέσεις δοκιμάζονται μέσα από κάποια αναπάντεχα περιστατικά, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιά θα είναι τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Ένας έντονος ερωτισμός που σας διακρίνει σήμερα μπορεί και να σας βάλει σε μπελάδες. Πολύ προσοχή χρειάζονται παράλληλα οι χρηματοοικονομικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να δείξετε τα προσόντα σας και να δημιουργήσετε. Η μέρα ευνοεί έρωτα και χρήμα, αλλά και τυχερά παιγνίδια. Πάρτε κάποια ρίσκα τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ταξιδέψετε τότε θα αποκομίσετε μία σπάνια εμπειρία. Πνευματικές αναζητήσεις σας ανοίγουν ένα παράθυρο στην ζωή σας. Νομικές υποθέσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερη εύνοια δέχονται τα αισθηματικά σας, και μία σχέση σας τώρα μπορεί να έχει μακροχρόνιες προεκτάσεις. Δείξτε υπευθυνότητα στην συμπεριφορά σας και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ

Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις σας στην δουλειά σας. Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς. Αποφύγετε ωστόσο σήμερα τις πολλές οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, και σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τις αισθηματικές σας αναζητήσεις. Μιλήστε με θάρρος στον σύντροφό σας.

Οικονομική ανάταση από τον Κώστα Λεφάκη: «Καμπανάκι» για Κριούς, Παρθένους και 2 ακόμα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι σας σήμερα σας απασχολεί έντονα, και ίσως σκέπτεστε για κάποια χρηματοδότηση για κάποιες επεκτάσεις. Οι μέρες αυτές στην αλλαγή του μήνα ευνοούν τέτοια εγχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες εντάσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα στο σπίτι σας σε οικογενειακά θέματα. Μην είστε εριστικοί με τους άλλους και φροντίστε να δείτε και τις δύο όψεις τού νομίσματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, και θα διαπιστώσετε ότι ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται για σας τώρα. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μία δύσκολη απόφαση σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φροντίστε να βγείτε έξω και να επικοινωνήσετε. Οι προϋποθέσεις είναι άριστες για να εκφράσετε τις απόψεις σας, και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε λύσεις σε οικονομικά θέματα, ή να ξεκινήσετε μία καινούργια συνεργασία. Οι άλλοι δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί απέναντί σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πάλι σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε με άνεση, αρκεί να μην βιαστείτε τώρα να κάνετε άστοχες ενέργειες.

Πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share