Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Γόρδιος δεσμός» στα ερωτικά για Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια - Σε ποιούς θα χαμογελάσει η τύχη τον μήνα Οκτώβριο;

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Δρόσου

23 Σεπτεμβρίου 2023 15:46
«Γόρδιος δεσμός» στα ερωτικά για Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια - Σε ποιούς θα χαμογελάσει η τύχη τον μήνα Οκτώβριο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια: Την καρδιά του Φθινοπώρου συμβολίζει ο Οκτώβριος που καταφτάνει, φέρνοντας εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Μήνας που φιλοξενεί δύο σημαντικές εκλείψεις δεν μπορεί να περάσει έτσι, ανεπηρέαστα. Με την ευκαιρία, δείτε τις ποιά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας (25/9-1/10).

Η πρώτη είναι Ηλιακή, γίνεται στις 14/10 στην 21η μοίρα του Ζυγού, επηρεάζοντας, (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η δεύτερη είναι Σεληνιακή, γίνεται στις 28/10 την ημέρα της Εθνικής μας γιορτής, στην 5η μοίρα του Ταύρου, επηρεάζοντας, (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), του 1ου δεκαημέρου. Η γλυκιά, ερωτική Αφροδίτη τελειώνει την πολύμηνη παρουσία της στον Λέοντα στις 9/10 και εισέρχεται στην πρακτική Παρθένο. Οι γήινοι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι λαμβάνουν την σκυτάλη στον έρωτα.

«Γόρδιος δεσμός» στα ερωτικά για Κριούς, Καρκίνους και 3 ακόμα ζώδια - Σε ποιούς θα χαμογελάσει η τύχη τον μήνα Οκτώβριο;

Μερίδιο θα πάρουν και οι υδάτινοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς. Ο πλανήτης της δράσης Άρης, μέχρι τις 12/10 θα βρίσκεται στον Ζυγό, φέρνοντας ένταση, καβγαδάκια και διαφωνίες. Η είσοδος του στο ζώδιο που έχει κυβέρνηση παραδοσιακά, στον Σκορπιό, θα ανεβάσει την λίμπιντο, την σεξουαλικότητα, αλλά θα φέρει ζήλιες, ίντριγκες, παρασκήνιο και μοιραία πάθη.

Δύσκολη μέρα για τα ερωτικά ζευγάρια είναι στις 8/10, με το τετράγωνο του Άρη-Πλούτωνα, που φέρνει χειραγώγηση και επιβολή του ισχυρότερου, καταλήγοντας σε αποξένωση, με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου. Ο μήνας τελειώνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κι ο έρωτας έρχεται ξαφνικά με την πρώτη ματιά από το πουθενά.

Πηγή: oroskopos.gr

«Χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια: Έρχονται λεφτά με τη σέσουλα, και νέες σχέσεις σύφωνα με την Άντα Λεούση

«Χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια με την έμπειρη αστρολόγο Άντα Λεούση να τονίζει ότι έρχονται λεφτά με τη σέσουλα και νέες σχέσεις. Παράλληλα, η Άση Μπήλιου προειδοποιεί ότι έρχονται τα πάνω κάτω για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φέρνει προβλήματα και σύγχυση.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Το σύνθημα της μέρας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΖΥΓΟΣ

Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share