Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

«Χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια: Έρχονται λεφτά με τη σέσουλα, και νέες σχέσεις σύφωνα με την Άντα Λεούση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

23 Σεπτεμβρίου 2023 12:23
«Χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια: Έρχονται λεφτά με τη σέσουλα, και νέες σχέσεις σύφωνα με την Άντα Λεούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσό» Σαββατοκύριακο για Παρθένους, Αιγόκερους και ακόμη 3 ζώδια με την έμπειρη αστρολόγο Άντα Λεούση να τονίζει ότι έρχονται λεφτά με τη σέσουλα και νέες σχέσεις. Παράλληλα, η Άση Μπήλιου προειδοποιεί ότι έρχονται τα πάνω κάτω για Καρκίνους και άλλα 3 ζώδια καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φέρνει προβλήματα και σύγχυση.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΚΡΙΟΣ

Μην είστε εριστικοί στο σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούρια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Το σύνθημα της μέρας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

ΖΥΓΟΣ

Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share