Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Χρυσή» ανατροπή από Χρίστο Ντούβλη: «Σκάνε» λεφτά για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια τον Οκτώβριο

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

17 Σεπτεμβρίου 2023 21:00
«Χρυσή» ανατροπή από Χρίστο Ντούβλη: «Σκάνε» λεφτά για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια τον Οκτώβριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Χρυσή» ανατροπή προβλέπει για τον Οκτώβριο ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς «σκάνε» λεφτά για Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο μετά το χάος έρχεται η τάξη σε διάφορους τομείς. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Τα ζώδια τον Οκτώβριο του 2023, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες και ένας από τους δυο λόγους είναι πως τα γεγονότα που θα φέρει θα καθορίσουν ένα πολύ μεγάλο διάστημα (έως τον Μάρτιο του 2024). Ο δεύτερος λόγος είναι πως αν δεν προσέξουμε πως θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις ειδικότερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο θα είναι δύσκολο να τα τροποποιήσουμε ή να τα διορθώσουμε.

Από 12 με 13 Οκτωβρίου και μετά έχουμε να κάνουμε μια εκκαθάριση σχέσεων, ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε όλο το πακέτο σχέσεων μας. Σε όλο αυτό το ξεκαθάρισμα θα υπάρχει μια κρύα λογική δηλαδή το συναίσθημα καλύπτεται από συμφέρον ή προσωπικό όφελος. Θα πέσουν στο τραπέζι για το τελικό ξεκαθάρισμα θέματα που αφορούν την επικοινωνία αλλά θα προκύψουν πρακτικά θέματα.

Επίσης θα υπάρξει μια αναγκαστική αλλαγή στις σχέσεις μπορεί και εκτός από δική μας απαραίτητα υπευθυνότητα, τα γεγονότα από 26 Οκτώβρη και μετά θα μπορέσουμε να τροποποιήσουμε τα προηγούμενα γεγονότα.

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share