Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Αυτά είναι τα τρία πιο πιστά και σταθερά ζώδια

Αν είστε μαζί τους, συγχαρητήρια: Ίσως βρήκατε το έτερον ήμισυ!

16 Σεπτεμβρίου 2023 14:21
Θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο: Αυτά είναι τα τρία πιο πιστά και σταθερά ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για κάποια ζώδια, μια σχέση μπορεί να κρατήσει για πάντα. Ονειρεύονται να περάσουν με το έτερον ήμισυ την υπόλοιπη ζωή τους, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και παρά τα ελαττώματά τους, που εκδηλώνονται στην καθημερινή συνύπαρξη, μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθούν οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι. Ποια είναι τρία πιο πιστά και σταθερά, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Αν είστε μαζί τους, συγχαρητήρια: ίσως βρήκατε το έτερον ήμισυ. Με την ευκαιρία, δείτε το πιο ακαταμάχητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Σκορπιός

Παρά την κακοφημία που έχει για τη ζήλια και την εκδικητικότητά του, αν υπάρχει ένας σύντροφος που αναζητά μια σταθερή σχέση, αυτός είναι ο Σκορπιός. Αν σας αγαπήσει, θα σας αγαπήσει για μια ζωή – τώρα το αν θα σας είναι απόλυτα πιστός ή αν θα διανθίζει την καθημερινότητά σας με «εξωσυζυγικές» περιπέτειες, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Παράλληλα, έχουμε «πλουσιοπάροχα» μαντάτα από τον Κώστα Λεφάκη: Πέφτει χρήμα στις ζωές Παρθένων, Αιγόκερων και άλλων 3 ζωδίων!

Καρκίνος

πιστά και σταθερά ζώδια

Ή του ύψους ή του βάθους, και στις σχέσεις, ή μάλλον ειδικά εκεί, όταν ένας Καρκίνος βρει τον άνθρωπο που του ταιριάζει, είναι διατεθειμένος να περάσει μαζί του ολόκληρη τη ζωή του. Η διαφορά του από τον Σκορπιό; Η μονογαμία θα του βγαίνει αβίαστα – δεν θα αγωνίζεται καθημερινά με τον πειρασμό να απιστήσει. Προκειμένου όμως να αποφεύγει τις εντάσεις στη σχέση σας μπορεί, από την άλλη, να γίνετε το αγαπημένο θέμα συζήτησης με τους φίλους/τις φίλες του.

Λέων

Υπερασπίζεται το σύντροφο και τους φίλους του με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεται και τον εαυτό του. Για την ακρίβεια, θεωρεί το έτερον ήμισυ προέκταση του εαυτού του και δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα να συμβεί οτιδήποτε κακό στους ανθρώπους που αγαπάει. Αν έχετε σχέση με Λέοντα, μπορείτε να στηριχθείτε πάνω του.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share