Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

Αμέτρητο «χρυσάφι» από Χρίστο Ντούβλη (18-24/9): Χρήματα και ευκαιρίες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

15 Σεπτεμβρίου 2023 17:01
Αμέτρητο «χρυσάφι» από Χρίστο Ντούβλη (18-24/9): Χρήματα και ευκαιρίες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αμέτρητο «χρυσάφι» προβλέπει για την εβδομάδα (18-24/9) ο Χρίστος Ντούβλης, καθώς «σκάνε» χρήματα και ευκαιρίες για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Είναι μια εβδομάδα αρκετά καλή και θετική παρά τα όσα έχουμε ζήσει και εννοούμε τις δυσκολίες που βιώσαμε. Έχουμε την δυνατότητα να επιλύσουμε πολλά θέματα μας και κυρίως πρακτικών θεμάτων και καλό είναι να μην το κάνουμε διατυμπανίζοντας κάτι δεξιά και αριστερά. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη αποφεύγουμε να συμμετέχουμε σε σχολιασμούς ή σε κουτσομπολιά, επίσης ίσως να έχουμε μια μειωμένη ζωτικότητα να μην έχουμε ενέργεια δηλαδή.

Επίσης προσέχουμε τα επίπεδα της ψυχολογίας μας γιατί ίσως να υπάρχει μια έντονη κούραση και να έχουμε εναλλαγές στην ψυχολογία μας. Τετάρτη με Παρασκευή υπάρχει δυνατότητα να λάβουμε βοήθεια προκειμένου να τακτοποιήσουμε θέματα μας, η βοήθεια που θα λάβουμε έρχεται από ανώτερα άτομα ή από πιο ισχυρά άτομα από εμάς.

Επίσης έχουμε μια αποφασιστικότητα να δράσουμε, να εκμεταλλευθούμε υπάρχουσες ευκαιρίες.

Δείτε το βίντεο

Ακαταμάχητα και κουλ: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που όλοι θέλουν να έχουν φίλους

Πρόκειται για ανθρώπους που πάντα κανονίζουν εξόδους με την παρέα και δεν αμελούν ποτέ τις κοινές συναντήσεις.

Δίδυμος

Ο παρεξηγημένος Δίδυμος είναι από τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του. Μπορεί οι περισσότεροι να τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο, ωστόσο αυτό επιδέχεται ερμηνείας. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος, αλλά λιγάκι κυκλοθυμικός. Σε συνδυασμό με τη διττή του φύση, πολλές φορές αλλάζει γνώμη σχετικά εύκολα, γιατί βλέπει ένα θέμα από πολλές οπτικές την ίδια στιγμή. Είναι σαν να γίνεται ένας βομβαρδισμός στον μυαλό του.

Παράλληλα, ως φίλος είναι η ψυχή της παρέας με τα αστεία του και την αφοσίωσή του. Ένας Δίδυμος πάντα θα στηρίξει έναν φίλο του με τον δικό του τρόπο και θα προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από το βάρος που κουβαλάει. Η ενσυναίσθηση του είναι γενικά πολύ υψηλή, γεγονός που τον κάνει εύκολα να προσαρμόζεται με κάθε είδους άνθρωπο.

ζώδια και φιλία

Μπορεί να φαίνεται μερικές φορές πως ζει στον δικό του κόσμο, όμως είναι ένα άτομο που όταν αγαπάει μπορεί να παρέχει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια, βάζοντας πολλές φορές τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια έχουν έντονη ενσυναίσθηση και τα συναισθήματά τους ξυπνούν με κάθε αφορμή. Αντιλαμβάνονται τον πόνο των άλλων σε βαθύτερο βαθμό και αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τους άλλους και αυτό πολλές φορές τους οδηγεί στο να τους εκμεταλλεύονται.

Ο Ιχθύς στις φιλίες του έχει τάση να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει. Και από αυτή την άποψη, όποιος είναι μαζί του βγαίνει κερδισμένος.

Ο Ιχθύς έχει από τη φύση του ό,τι χρειάζεται για να δημιουργεί ουσιαστικές φιλίες, που διαρκούν μια ζωή. Επιπλέον, έχει την τάση να ξεκινά βλέποντας την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων και να τους εμπνέει, ώστε να εκδηλώνουν απέναντί του αυτήν ακριβώς την πλευρά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share