Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Μαύρη» Κυριακή από την Άση Μπήλιου: Τοξικές καταστάσεις για Ζυγούς, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

10 Σεπτεμβρίου 2023 07:36
«Μαύρη» Κυριακή από την Άση Μπήλιου: Τοξικές καταστάσεις για Ζυγούς, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μαύρη» Κυριακή από την Άση Μπήλιου με την έμπειρη αστρολόγο να προειδοποιεί Ζυγούς, Αιγόκερους και δύο ακόμη ζώδια για τοξικές καταστάσεις. Παράλληλα, η Αθηνά Βαγενά ενόψει Φθινοπώρου ως άλλη «Πυία» δινει τις ημερομηνίες SOS και προειδοποιεί ποια ζώδια θα περάσουν προκλήσεις.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Κυριακή είναι πιο «βαριά» με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα. Η όψη Σελήνης-Πλούτωνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.

Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Ακόμη δείχνει καταπιεσμένο θυμό. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις.

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της Κυριακής και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς: υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα είναι λίγο πιο βοηθητική το βράδυ της ίδιας μέρας και κάπως πιο... διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share