Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

«Πυθία» η Αθηνά Βαγενά ενόψει Φθινοπώρου: Οι ημερομηνίες SOS και τα ζώδια που θα περάσουν προκλήσεις

Ποιες προκλήσεις αναμένουμε και πώς πρέπει να τις διαχειριστούμε - Αναλυτικά οι προβλέψεις από την έμπειρη αστρολόγο

9 Σεπτεμβρίου 2023 12:32
«Πυθία» η Αθηνά Βαγενά ενόψει Φθινοπώρου: Οι ημερομηνίες SOS και τα ζώδια που θα περάσουν προκλήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Πυθία» η Αθηνά Βαγενά ενόψει Φθινοπώρου με την έμπειρη αστρολογο να δινει τις ημερομηνίες SOS και να προειδοποιεί ποια ζώδια θα περάσουν προκλήσεις. Ενώ, ουράνιο Τόξο στην ζωή των Καρκίνων, των Ζυγών και ακόμη τριών ζωδίων προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για την εβδομάδα 11-17 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για τις SOS ημερομηνίες του Φθινοπώρου

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας εποχής, αρκετά μπερδεμένοι, διχασμένοι και φοβισμένοι, αφού τα σημεία των καιρών και τα γεγονότα που βιώνουμε προσωπικά και συλλογικά πολύ συχνά μας κόβουν την ανάσα και εντείνουν το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Το τρίμηνο του Φθινοπώρου ξεκινά επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 09:49, όπου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου (που θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου όπου έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο), σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία ήσυχη και χωρίς γεγονότα εποχή, πόσο μάλλον σε ένα διάστημα όπου αστρολογικά, αναμένουμε τις 2 τελευταίες εκλείψεις του 2023, αλλά και σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα διεγείρουν την ένταση, την επαναστατικότητα, καθώς και τον αιφνιδιασμό.

Χαρακτηριστικοί αυτή την εποχή θα είναι οι αγώνες και οι αντιδράσεις για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των προσωπικών δεδομένων αλλά για θέματα που αφορούν τον τομέα της εργασίας.

Η οικονομική αστάθεια, αλλά και οι διαρκείς ανατιμήσεις στα προϊόντα σίτισης θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα μόνιμο βραχνά, που θα περιορίζει αισθητά την αρμονική κάλυψη αναγκών καθώς και την ικανοποίηση, την χαρά, την ανεμελιά.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για όλα τα ζώδια ενόψει Φθινοπώρου

Τρίμηνο αιφνιδιασμών αλλά και ευθυνών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λοιπόν το Φθινόπωρο 2023, όπου στην πορεία του θα υπάρξει και η αναγκαστική ολοκληρώση κύκλων αλλά και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες.

Διαβάστε στο oroskopos.gr όλα τα σημεία SOS του φθινοπώρου, με τις χρονικές στιγμές που θα είναι δύσκολες στο φθινοπωρινό τρίμηνο και ποια ζώδια θα επηρεαστούν από τα πλανητικά δρώμενα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share