Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Χρυσοί» παράδες από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Χρήματα και επενδύσεις για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

25 Αυγούστου 2023 13:17
«Χρυσοί» παράδες από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστα Λεφάκη: Χρήματα και επενδύσεις για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Πατέρα, Μπήλιου, Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Μάλιστα αυτή τη φορά μιλούν για «χρυσούς» παράδες, καθώς έρχονται χρήματα και επενδύσεις για Λέοντες και άλλα 3 ζώδια!

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη Κρόνου - Ερμή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

ζώδια Λεφάκης Πατέρα Μπήλιου

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

«Αντίστροφη μέτρηση» από Σμάρω Σωτηράκη (28/8-3/9): «Χρυσή» τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

«Αντίστροφη μέτρηση» προβλέπει η Σμάρω Σωτηράκη για την εβδομάδα (28/8-3/9), καθώς έρχεται «χρυσή» τύχη για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Η εβδομάδα έχει την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στον άξονα Παρθένου - Ιχθύ , μας ξυπνά από την χαλάρωση και την ηρεμία του Αυγούστου και μας επαναφέρει στην τάξη για δουλειά, είναι μια Πανσέληνος που μας δημιουργεί ανασφάλειες και κάποιες φοβίες, ίσως να μας κάνει και κάπως επικριτικούς.

Είναι μια εβδομάδα όπου θα πιεστούμε λίγο και θα νιώσουμε ότι πρέπει να βάλουμε την ζωή μας σε μια τάξη, να οργανωθούμε και κυρίως θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο αυτή τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.

Δείτε το βίντεο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share