Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

«Χρυσό» αποκούμπι από Κώστα Λεφάκη: Χρήματα με το «κιλό» για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

20 Αυγούστου 2023 10:31
«Χρυσό» αποκούμπι από Κώστα Λεφάκη: Χρήματα με το «κιλό» για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήλιος σε όψη με Ποσειδώνα (150ο): Αντιξοότητες και δυσκολίες κυρίως σε επαγγελματικό τομέα. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, σήμερα (20/8) έρχεται «χρυσό» αποκούμπι για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς θα προκύψουν χρήματα με το «κιλό». Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Τώρα μπορείτε να εκτιμήσετε κάποιες βελτιώσεις τελευταία στην ζωή σας. Η καριέρα σας οδηγείται σε καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Μην εκτίθεστε σε δημόσιες κριτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκεντρωθείτε περισσότερο στην δουλειά σας για να αποφύγετε σοβαρά λάθη. Προσέχτε τον τομέα της επικοινωνίας σας, και μην βιάζεστε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάρτε αποφάσεις για κρίσιμα θέματα που αφορούν επενδύσεις ή οικογενειακά θέματα. Προσπαθήστε παράλληλα να βρείτε ισορροπίες στην οικονομική σας διαχείρισή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονες αντιπαραθέσεις και συζητήσεις αναμένονται με κάποιους συνεργάτες σας σήμερα. Φροντίστε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί στις διεκδικήσεις σας.

ζώδια Κώστας Λεφάκης

ΛΕΩΝ

Κάποιες παγίδες κρύβονται πίσω από μία χρηματοοικονομική σας υπόθεση. Φανείτε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και μην δανείζετε χρήματα σε μη φερέγγυα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέχτε την καλή σας φήμη, καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις σχετικά με θέματα που θα χαράξουν την μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ κάποιο επαγγελματικό εμπόδιο σας αποδιοργανώνει, μια ερωτική σας εμπειρία μπορεί να σας απογειώσει. Εκμεταλλευτείτε την ρομαντική διάθεση που φέρνει η μέρα σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες νομικές σας υποχρεώσεις σας αγχώνουν και κάνουν τις εξόδους σας πιο βαριές. Φροντίστε να διαμορφώσετε μία άλλη φιλοσοφία στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες οικονομικές σχέσεις σας μπορεί να σας αποφέρουν κέρδη τώρα. Κάντε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, αλλά μην εμπιστεύεστε αναξιόπιστα άτομα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ανάγκη να βρεθείτε με τους φίλους σας και να ξεχάσετε για λίγο τις επαγγελματικές σας πιέσεις. Μην κάνετε συζητήσεις στον οικογενειακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε να ηρεμήσετε και να μείνετε λίγο μόνοι. Έχετε μεγάλη ανάγκη να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να επανασχεδιάσετε με περισσότερη προσοχή τις επόμενες κινήσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει. Η δημιουργικότητά σας είναι έκδηλη και η αισθηματική ή η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share