Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Χρυσαφένια» τύχη από Κώστα Λεφάκη: Όλα τα φώτα στραμμένα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Τι αναφέρει ο αστρολόγος;

26 Ιουλίου 2023 10:23
«Χρυσαφένια» τύχη από Κώστα Λεφάκη: Όλα τα φώτα στραμμένα σε Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη: Ημέρα που βοηθά την επικοινωνία, τη συναισθηματική είσπραξη και την πετυχημένη δράση. Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, σήμερα (26/7) θα έρθει «χρυσαφένια» τύχη για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω τους. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ

Έντονα μυστικοπαθείς είστε σήμερα, και αναζητάτε να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας με μία καλή παρέα. Μην αμελείτε όμως τις βασικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, αλλά κάποιες τυπικές υποχρεώσεις σας μπορεί να ταράξουν την ησυχία σας. Φροντίστε να τελειώνετε γρήγορα και ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις που μπορεί να έχουν νομικές προεκτάσεις. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας, ειδικά στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα καταδεικνύει την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξετε στην δουλειά σας. Προετοιμαστείτε για περισσότερη δουλειά. Προνοήστε για την καλή φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξει. Προσπαθήστε να δώσετε οριστικές λύσεις σε λιμνάζοντα προβλήματα, και διεκδικήστε με πάθος τα συμφέροντά σας.

Κώστας Λεφάκης ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες νομικές υποχρεώσεις σας μπορεί να σας πιέσουν. Δείξτε σοβαρότητα σήμερα και ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινότητας με μία καλή παρέα μετά.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σε μία σχέση σας . Προβάλετε τις απόψεις σας, αν αυτό μπορεί να ωφελήσει τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φιλικά άτομα σήμερα. Σχεδιάστε μακροπρόθεσμες κινήσεις και χαρίστε στον εαυτό σας μια ερωτική βραδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιο φιλικό άτομο φαίνεται διατεθειμένο να σταθεί κοντά σας. Αναρωτηθείτε τι ρόλο μπορεί να παίξει στην ζωή σας, και δώστε του ευκαιρίες να εκφραστεί άνετα απέναντί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υγεία σας είναι αρκετά ευαίσθητη σήμερα. Μία θαυμάσια μέρα όμως δείχνει να είναι η σημερινή για να προωθήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τοπίο είναι πιο ήρεμο σήμερα και εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Προωθείστε να επιλύσετε κάποια νομότυπα προβλήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το σπίτι σας μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάποιες σοβαρές σας υποθέσεις. Ξαφνικές ζημιές μπορεί να γίνουν αιτία διαμάχης με τον σύντροφό σας. Προσοχή.

πηγή: elle.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share