Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024

Στο «μάτι» του κυκλώνα Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια - Η επίδραση της Σελήνης έως τις 12/1 του 2025

Τι μας περιμένει από αυτό το Σαββατοκύριακο μέχρι τη νέα χρονιά

15 Ιουλίου 2023 18:53
Στο «μάτι» του κυκλώνα Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια - Η επίδραση της Σελήνης έως τις 12/1 του 2025
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Σε λίγες ημέρες τα πάντα αλλάζουν στον αστρολογικό χάρτη. Συγκεκριμένα στις 17/07 οι Δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) εγκαταλείπουν τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και μετακινούνται στον άξονα Κριού-Ζυγού όπου θα παραμείνουν έως τις 12/01/2025. Με την ευκαιρία, δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο.

Η επιρροή της αλλαγής αυτής όμως, θα αρχίσει να είναι έντονη από αύριο και φυσικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως επίσης και το επόμενο διάστημα.

Τι είναι οι δεσμοί της Σελήνης που δέχονται αλλαγές;

Οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι ούτε πλανήτες ούτε αστεροειδείς, αλλά μαθηματικά υπολογισμένα σημεία τα οποία προκύπτουν από την τροχιά της Γης και κινούνται πάντα με αντίθετη φορά στο ζωδιακό. Αυτή η αλλαγή θα έχει σημαντική επίδραση στα ζώδια και φυσικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Όταν οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν, αυτό σημαίνει πως έρχονται καρμικές αλλαγές, και έχοντας αυτό το διάστημα στο αστρολογικό παιχνίδι και την ανάδρομη Αφροδίτη -σημαίνει πως θα επηρεαστούν κυρίως οι σχέσεις και ο έρωτας.

Στο «μάτι» του κυκλώνα Καρκίνοι και 2 ακόμα ζώδια - Η επίδραση της Σελήνης έως τις 12/1 του 2025

Πώς και ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τα συγκεκριμένα αστρολογικά δρώμενα;

Καρκίνος

Οι Δεσμοί της Σελήνη στον άξονα Κριού-Ζυγού θα ενεργοποιήσουν πολύ κομβικούς τομείς σας και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αφήσετε σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας στο παρελθόν. Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού καλείστε να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη, να δουλέψετε με τις φοβίες σας και να θέσετε καινούριους στόχους. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς, όπου θα χρειαστεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και στο να γιατρέψετε πληγές και ανοιχτά συναισθηματικά τραύματα, τα οποία σας δυσκολεύουν μέχρι και σήμερα.

Λέων

Και για εσάς τους Λέοντες, όλα αλλάζουν από αύριο. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε πως οι επιφανειακές γνωριμίες και σχέσεις, δεν σας καλύπτουν πια το ίδιο. Θα αναζητήσετε και θα εστιάσετε σε ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Κριού θα προσπαθήσει να σας διδάξει να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανούσιες ή αδιέξοδες καταστάσεις ή σε ανθρώπους με τους οποίους απλώς περνάτε τον χρόνο σας. Είναι μια ευκαιρία να πάρετε ρίσκα, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να εξελιχθείτε τόσο προσωπικά, όσο και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς τους Ζυγούς, γιατί ως γνωστό δεν σας αρέσει να χάνετε τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σας. Όμως είναι σημαντικό να αλλάξετε κάποια δεδομένα. Να κάνετε ένα βήμα πίσω, να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί και να μην είστε τόσο απόλυτοι κυρίως σε σχέση με αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της συντροφικότητας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share