Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια θα ζήσουν τον εφιάλτη: Μπήλιου, Πατέρα, Λεφάκης βλέπουν «μαύρο» στα οικονομικά!

Οι 3 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

22 Ιουνίου 2023 12:12
Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια θα ζήσουν τον εφιάλτη: Μπήλιου, Πατέρα, Λεφάκης βλέπουν «μαύρο» στα οικονομικά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Οι 3 κορυφαίοι Έλληνες αστρολόγοι, για ακόμα μια μέρα, αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Η μέρα δεν είναι ιδανική για πολλούς και διάφορους λόγους και κυρίως για οικονομικούς. Ποια είναι τα 3 ζώδια, που μαζί με τους Ζυγούς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά τους;

Το Athensmagazine.gr έχει συγκεντρώσει τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, της Λίτσας Πατέρα και του Κώστα Λεφάκη και σας τις παρουσιάζει παρακάτω!

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια θα ζήσουν τον εφιάλτη: Μπήλιου, Πατέρα, Λεφάκης βλέπουν «μαύρο» στα οικονομικά!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ έρωτα για σένα. Η τριπλή αυτή σύνοδος σε εξάγωνο δε με τον Ερμή, προκαλεί έντονα το στοιχείο του φλερτ. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι στο φόρτε τους! Πρωταγωνιστικό ρόλο για σένα παίζει ο έρωτας αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και όλοι μαζί στρέφουν την προσοχή σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το εξάγωνο της τριπλής αυτής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, φανερώνουν την ασφάλεια που σου προσδίδει το οικογενειακό περιβάλλον. Οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται αφού ξεπερνιούνται οι διαφωνίες περασμένων καιρών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη όπου και οι τρεις μαζί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον σου στην είδηση, μετακίνηση και πληροφορία που λαμβάνεις από το στενό περιβάλλον. Το εξάγωνο που σχηματίζουν και οι τρεις με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, καταδεικνύουν περίτρανα ότι η μέρα είναι γεμάτη από επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και τον Άρη και εστιάζουν το ενδιαφέρον σου, στην οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Ώρες ώρες νιώθεις ασφαλής και άλλες ανασφαλής. Αυτό προκύπτει από την αυξομείωση των εσόδων-εξόδων. Λειτουργείς με κυκλοθυμία και παρορμητισμό στις αγορές και συχνά ξεφεύγεις. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείς ποιες είναι οι «πραγματικές» ανάγκες σου.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές Αφροδίτη και Άρη στο δικό σου ζώδιο και παίρνουν φωτιά τα προσωπικά σου ζητήματα. Λάμπεις, ακτινοβολείς πέραν του δέοντος, Ταυτόχρονα είσαι πολύ συναισθηματικός και εκφραστικός. Εκπέμπεις γλύκα αλλά και σεξουαλικότητα. Με το εξάγωνο του Ερμή προς την τριπλή σύνοδο, τραβάς την προσοχή όλων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους αιώνιους εραστές Αφροδίτη και Άρη και η προσοχή σου είναι στα πολύ προσωπικά και κρυφά συναισθήματα που κρατάς φυλαγμένα σαν κόρη οφθαλμού. Είσαι εσωστρεφής και λειτουργείς παρασκηνιακά. Το ίδιο κάνουν να ξέρεις και οι άλλοι προς εσένα. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να ασχοληθείς με την προβολή κα την άνοδο της δημόσιας εικόνας σου.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους θεούς του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, εστιάζοντας το ενδιαφέρον στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Έχεις πολλές επαφές και είσαι έντονα κοινωνικός. Το συναίσθημα ξεχειλίζει και το διοχετεύεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και στους φίλους. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα που κάνεις καθώς και τα μελλοντικά σου σχέδια. Είναι η σωστή ώρα να δραστηριοποιηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη που στρέφουν την προσοχή σου στην άνοδο της δημόσιας προβολής καθώς και στην κοινωνική καταξίωση. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, σε βοηθά να διώξεις κάθε είδους ανασφάλεια και να παραμερίσεις τις φοβίες προηγούμενων καιρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα η τριπλή συνάντηση της Σελήνης, Αφροδίτης και Άρη, σε εστιάζουν στα θέματα της προσωπικής ανάπτυξης και ευημερίας. Νιώθεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από ότι σε κρατάει δέσμιο και να κάνεις μια νέα αρχή. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή, φέρνουν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη, που εντείνουν ακόμη περισσότερο την ερωτική σου διάθεση. Παραπαίεις ανάμεσα σε ασφάλεια και ανασφάλεια. Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και προτιμάς την εσωστρέφεια. Το εξάγωνο της τριπλής συνόδου με τον Ερμή, σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα και να βάλεις σε τάξη τις δουλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη συναντά τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Η τριπλή συμπόρευση των πλανητών σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην βελτίωση αυτών. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και με βαθιά ενσυναίσθηση που αντιλαμβάνεσαι άμεσα τις ανάγκες των άλλων. Το εξάγωνο του Ερμή προς την τριπλή σύνοδο, σε κάνει ερωτικό και μοιραίο.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη συναντά τους αιώνιους εραστές, Αφροδίτη και Άρη που σε σένα φέρνουν εσωστρέφεια και έλλειψη κοινωνικότητας. Ασχολείσαι με τα θέματα της καθημερινότητας και βάζεις πρόγραμμα στην ρουτίνα. Το εξάγωνο του Ερμή με την τριπλή σύνοδο, φέρνει διευκολύνσεις και δίνει λύσεις, στο σπίτι και την οικογένεια.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share