Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτική μέρα γι' αυτό το 1 ζώδιο! «Θα απαιτήσει όλες τις ψυχικές σας αντοχές...»

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

22 Ιουνίου 2023 10:36
Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτική μέρα γι' αυτό το 1 ζώδιο! «Θα απαιτήσει όλες τις ψυχικές σας αντοχές...»
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Το elle.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 22 Ιουνίου 2023; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Αρμονία χαρακτηρίζει τις σχέσεις σας, και τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις. Η επαγγελματική σας ζωή σταθεροποιείται. Μην είστε αφηρημένοι στο οδήγημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σας μπορεί να σας αγχώσει σήμερα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι και αποφύγετε επιπόλαια λάθη. Μην κάνετε απατηλά όνειρα, και αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις.

Δείτε ακόμα: Παρθένοι και Ζυγοί σε... αναβρασμό: Αστρολογικές προβλέψεις της Άντας Λεούση για τα 12 ζώδια!

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτική μέρα γι' αυτό το 1 ζώδια! «Θα απαιτήσει όλες τις ψυχικές σας αντοχές...»

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Η μέρα είναι πολύ σημαντική για κάποια σχέση σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ την συμπεριφορά σας στην ερωτική σας ζωή

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αποφύγετε περίεργες παρασκηνιακές κινήσεις που έχουν να κάνουν με κάποια νομότυπη διαδικασία, και φανείτε πιο προσεκτικοί αν πρόκειται να υπογράψετε κάτι.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε και κλείστε οικονομικές εκκρεμότητές σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άσκοπες συζητήσεις, και φροντίστε να επωφεληθείτε από κάποια ξαφνική εξέλιξη στην δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργασία σας, σας πιέζει και εσείς προσπαθείτε να αποδράσετε και να χαλαρώσετε. Μην αφήνετε όμως εκκρεμότητες στην δουλειά σας, και προωθήστε τα συμφέροντά σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ δύσκολη μέρα που θα απαιτήσει όλες τις ψυχικές σας δυνάμεις και αντοχές. Προωθείστε τα μελλοντικά σας συμφέροντα χωρίς να χειραγωγήσετε κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίστε να δίνετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας, και προσέξτε τι λέτε και πού κινείστε. Απόψε όμως μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα κάποιων φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμπαθείς και δύσκολες συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε επώδυνες αποκαλύψεις. Προσέξτε πολύ τις μετακινήσεις σας, τις συζητήσεις σας και γενικά τους ανθρώπους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, καθώς κάποια παγίδα μπορεί να είναι στημένη εναντίον σας. Φανείτε πιο καχύποπτοι με τα άτομα που συναλλάσσεστε.

Δείτε ακόμα: «Οι κατά φαντασίαν παντογνώστες»: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Εφιαλτική μέρα γι' αυτό το 1 ζώδια! «Θα απαιτήσει όλες τις ψυχικές σας αντοχές...»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε κάποια φιλικά σημαντικά άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν κάποια βοήθεια. Η δραστηριοποίησή σας με τα κοινά αποδίδει καρπούς τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορείτε να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας με την επικοινωνιακή σας διάθεση. Αποφύγετε ωστόσο κρυφές συζητήσεις που μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share