Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

«Θερμοκήπειο χρημάτων» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστα Λεφάκη και Βίκυ Παγιατάκη: 6 ζώδια τρέχουν στα ΑΤΜ

Οι 4 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

14 Ιουνίου 2023 13:28
«Θερμοκήπειο χρημάτων» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστα Λεφάκη και Βίκυ Παγιατάκη: 6 ζώδια τρέχουν στα ΑΤΜ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι 4 κορυφαίοι αστρολόγοι της χώρας αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια!

Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστας Λεφάκης και Βίκυ Παγιατάκη εστιάζουν στα οικονομικά δεδομένα και ξεκαθαρίζουν πως η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δια θα φέρει ευχάριστα για πολλά ζώδια και ιδιαίτερα 6 από αυτά θα είναι ιδιαίτερα τυχερά αν κάνουν κάποιες κινήσεις που πρέπει σήμερα!

Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις των τεσσάρων κορυφαίων Ελλήνων αστρολόγων παρακάτω!

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη πατήστε εδώ

«Θερμοκήπειο χρημάτων» από Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου, Κώστα Λεφάκη και Βίκυ Παγιατάκη: 6 ζώδια τρέχουν στα ΑΤΜ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η όψη του Ερμή στον Δίδυμο.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη και το τετράγωνο της Σελήνης με το εκρηκτικό δίδυμο της Αφροδίτης και του Άρη, φέρνει μικρά εμπόδια στην αισθηματική ζωή αλλά και στις σταθερές σου αξίες. Συνήθως έχεις ανασφάλεια γιατί θέλεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Μην είσαι πλεονέκτης και περιόρισε λίγο τις δαπανηρές εξόδους και αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Για την ώρα μπλοκάρονται κάποια επαγγελματικά σχέδια. Μην είσαι βιαστικός και θα έρθουν οι πολυπόθητες εξελίξεις. Στα οικονομικά περιόρισε λίγο τις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο εκρηκτικούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Η πεσμένη διάθεση σου οφείλεται στα εμπόδια που παρουσιάζονται στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για ένα Δίδυμο αυτό. Είναι σαν να σου έχουν κόψει τα πόδια. Επιπλέον προσπάθησε αυτή την ημέρα να μείνεις αμέτοχος από κουτσομπολιά και ειδήσεις που δεν σε αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τους εκρηκτικούς εραστές, Αφροδίτη και Άρη. Η αυτοπεποίθηση σου μειώνεται από εξωγενείς παράγοντες και ιδιαίτερα από φίλους που φροντίζουν για αυτό. Μη δίνεις σημασία και μη το παίρνεις κατάκαρδα. Παράλληλα τα σχέδια παρουσιάζουν καθυστέρηση και σε προβληματίζουν. Προσοχή στις οικονομικές ατασθαλίες.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο εκρηκτικούς εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Το φλογερό δίδυμο βρίσκεται στο ζώδιο σου και φέρνει σε σένα σημαντικές εξελίξεις, αφού μπορείς και το διαχειρίζεσαι μόνος σου. Τα μικρά εμπόδια που μπορεί να προκαλέσει στην κοινωνική και επαγγελματική πορεία, καταφέρνεις και τα υπερπηδάς. Προσπάθησε να αποφύγεις συμπεριφορές έπαρσης στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει την όψη του τετραγώνου με τους δύο φλογερούς εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Με το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου μάλλον δεν θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια και το ταξίδι που ποθείς. Μικρές αναποδιές, ή μικρές τρικλοποδιές, από άτομα του ευρύτερου κύκλου που σε υπονομεύουν φέρνουν δυσκολίες. Αγνόησε τους!
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο ερωτικούς πλανήτες, την Αφροδίτη και τον Άρη. Η πεσμένη ψυχολογία χαλάει λίγο το κλίμα. Η σταθερότητα και οι ασφάλεια περνούν κρίση. Βλέπεις να καθυστερούν κάποια σχέδια που έκανες και προβληματίζεσαι. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις τον καβγά για οικονομικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Μπορεί το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο στους άλλους και όχι στον εαυτό σου, αλλά τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσα, σε ωθούν να δεις και τις δικές σου ανάγκες. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου. Βάλε τους άλλους στην θέση τους και μην επιτρέπεις να παρεμβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους δύο αιώνιους, φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Τα εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αφορούν κυρίως το πλάνο ζωής που έχεις στο μυαλό σου και τελικά δεν μπορείς να το υλοποιήσεις. Η καθημερινότητα σε αγχώνει αλλά αν έχεις την υπομονή θα έρθουν οι μέρες που περιμένεις και θα δημιουργήσεις ένα νέο πλάνο ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους φλογερούς εραστές του ζωδιακού την Αφροδίτη και τον Άρη. Οι δυο τους έχουν βαλθεί να τονώσουν την σεξουαλικότητα και να ανεβάσουν την λίμπιντο σου. Είσαι πολύ ελκυστικός και έχεις διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση. Στην αναστατωμένη σου ψυχή έχουν φωλιάσει έντονα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο της με δύο φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Βρίσκονται κι οι δύο στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου. Σε ενδιαφέρουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, αλλά παράλληλα και η σχέση με τους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι μεν προκαλούν προβλήματα στους δεν κι εσύ εισπράττεις τις βολές και των δύο πλευρών.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο αιώνιους φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Φωτιά στην καθημερινότητα και την ρουτίνα βάζουν κι οι δυο τους. Επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον και σε τονώνουν. Μία ιδέα σου θα φανεί πολύτιμη για να προχωρήσει ένα δημιουργικό σχέδιο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share