Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστρολογικό «κοκτέιλ» από την Άντα Λεούση: Έρχεται σαρωτική εβδομάδα με οικονομικές και αισθηματικές δοκιμασίες για Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της αστρολόγου για την εβδομάδα (12-18/6)

10 Ιουνίου 2023 18:33
Αστρολογικό «κοκτέιλ» από την Άντα Λεούση: Έρχεται σαρωτική εβδομάδα με οικονομικές και αισθηματικές δοκιμασίες για Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια (12-18/6) από την Άντα Λεούση. Οικονομικές ερωτικές δοκιμασίες. Για ποιούς χτυπά το καμπανάκι; Με την ευκαιρία, δείτε ποιά ζώδια θα επηρεάσει η νέα όψη του Ερμή στον Δίδυμο.

ΚΡΙΟΣ

Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούρια ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμα βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία. Η μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μία προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια, εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δε θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δε θα είναι και τόσο καλή. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα σε όποιο χώρο σας και αν σχετίζονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον. Ίσως να συγκρουστείτε με ανθρώπους που θα σχετίζονται με το εργασιακό σας περιβάλλον, όμως, παρόλο που οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεων σας ή η οριστική τους διάλυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δε θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δε θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ότι σας απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Όμως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε μια πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να ξαναπλησιάσετε το σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και ξανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν και στους δυο σας χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που υπήρχαν σα σύννεφα στη σχέση σας. Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε πια να το καταφέρετε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί υ υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές. Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών, θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον. Εβδομάδα ιδιαίτερα καθοριστική και αποκαλυπτική για τις σχέσεις σας. Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι.

Αστρολογικό «κοκτέιλ» από την Άντα Λεούση: Έρχεται σαρωτική εβδομάδα με οικονομικές και αισθηματικές δοκιμασίες για Διδύμους και 3 ακόμα ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσεις να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε γνωστούς και φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά. Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Όπως και να έχουν τα πράγματα η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με τα άτομα της οικογένειας σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις. Παράλληλα, επειδή δε θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δε θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις, τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται επάνω σας. Με ψυχραιμία και προσοχή, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν. Έχετε ήδη ψαχτεί αρκετά και ποικιλοτρόπως και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε και να εφαρμόσετε τα συμπεράσματά σας, εάν θέλετε να θέσετε υπό έλεγχο τους κουραστικούς ρυθμούς, το άγχος και τη νευρικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι είστε δεσμευμένοι και έχετε μια μόνιμη σχέση τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι, αφού θα μπορέσουν να δικαιωθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τη μεταξύ σας συνεννόηση και τον τρόπο που θα εκφράζετε αυτά που θέλετε. Αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές, για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε το διάλογο.

ΙΧΘΥΣ

Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, γιατί ίσως τα αρνητικά να υπερτερούν από τα θετικά και το μόνο που δε σας χρειάζεται είναι να μπλέξετε σε μια σχέση που θα αναστατώσει τη ζωή σας χωρίς να σας προσφέρει στην ουσία τίποτα από αυτά που περιμένατε. Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μην χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share