Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Καταφερτζήδες από κούνια: Τα 3 ζώδια που… θα πουλούσαν ψυγείο σε Εσκιμώο

Έχουν δυνατότητες για τα πάντα

9 Ιουνίου 2023 17:58
Καταφερτζήδες από κούνια: Τα 3 ζώδια που… θα πουλούσαν ψυγείο σε Εσκιμώο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κι αυτό μόνο του ως… ταλέντο μπορεί να χαρακτηριστεί. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι καταφερτζήδες από κούνια και θα μπορούσαν να πουλήσουν ψυγείο σε Εσκιμώο.

Τα ζώδια αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, ασκούν ιδιαίτερη γοητεία, φοβερή επίδραση και επικοινωνιακά ταλέντα, τέτοια που δεν γίνεται να τους αρνηθείς. Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που θα παντρευτούν μέσα στο 2023.

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία ζώδια με την πιο ισχυρή πειθώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr.

Ζυγός

Άλλος ένας επικοινωνιακός, διπλωμάτης και σούπερ γοητευτικός, που ξέρει ακριβώς τι να πει για να σε τουμπάρει, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να αντισταθείς. Αν τον ξέρεις καλά, μπορείς να καταλάβεις με τη μαεστρίαθα πείσει με επιτυχία φίλους που έχουν τσακωθεί να τα ξαναβρούν ή να «σβήσουν» έναν καβγά, πριν καν αρχίσει.

Στην ερωτική του ζωή, είναι ο σύντροφος που δεν γίνεται να κρατήσεις μούτρα, ακόμα κι αν σε έχει πειράξει. Επιπλέον, με το στιλ του, δεν γίνεται να του χαλάσεις χατίρι.

ζώδια αστρολογία

Δίδυμοι

Εννοείται ότι ο Δίδυμος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και πραγματικά είναι από εκείνους που δεν δέχονται το «όχι» ως απάντηση. Για κάθε άρνηση, βρίσκει χίλια επιχειρήματα και λόγους για να την ανατρέψει. Τελικά, θα σε εξαντλήσει με το μπλα-μπλά και την επιμονή του και προτού το καταλάβεις, θα συμφωνήσεις σε ό,τι θέλει να κάνεις, ακόμα και για να τον ξεφορτωθείς.

Μην ξεχνάς ότι έχει δύο πρόσωπα, οπότε μην σε ξεγελά η παιχνιδιάρικη στάση του και πιστεύεις ότι είναι αθώο παιδί. Μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα για να σε μπλέξει ακόμα περισσότερο στον ιστό του. Είναι γνωστό ότι στα λόγια το έχει και η ατάκα «πουλάει ψυγείο σε Εσκιμώο» βγήκε μόνο γι’ αυτόν.

Σκορπιός

Ύπουλος όσο χρειάζεται, αρκετά οξυδερκής και με μυαλό που υπολογίζει τα πάντα, ο Σκορπιός έχει τον τρόπο να σε πείσει για τα πάντα, ακόμα και ό,τι ήταν δική σου ιδέα. Η πειθώ του είναι απίστευτη, καθώς, αφού σε σαγηνεύσει και αποκτήσει ένα δεσμό μαζί σου, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς το οτιδήποτε σου ζητήσει.

Ποτέ δε θα σου ανοίξει τα χαρτιά του ευθέως, αλλά αν, για παράδειγμα, θέλει να βρεις πληροφορίες για το νέο αμόρε ενός/μιας φίλου/ης ή να τον καλύψεις κάπου, θα στο φέρουν έτσι που στο τέλος θα υπακούσεις και θα το θεωρήσεις και φυσιολογικό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share