Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

9 Ιουνίου 2023 06:58
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε που θα είναι τυχερά και που άτυχα τα 12 ζώδια το καλοκαίρι.

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός αυτό το διάστημα και η ισχυρή σου διαίσθηση σε προφυλάσσει από κακοτοπιές.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών καταλαγιάζει με την θετική αυτή όψη. Έχεις την ευκαιρία να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου και να αναδυθούν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Παραμερίζεις φοβίες και ανασφάλειες και βγαίνεις στην κοινωνία μάχιμος.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια θετική όψη που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στα θέματα της οικογένειας που σε προβλημάτισαν πρόσφατα. Ρίχνεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού παραπάνω από όσο χρειάζεται γι’ αυτό σε εκμεταλλεύονται. Άθελα τους γίνεται αλλά έχεις τις επιπτώσεις. Καλό είναι να μη μπλεχτείς με τα οικονομικά ολάκερης της οικογένειας.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια θετική όψη που θα σε βοηθήσει και θα σε βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις. Η πίεση των τελευταίων ημερών παύει να υφίσταται με αυτή την ευνοϊκή όψη. Το άγχος απαλύνει και δεν σου κατατρώει τα σωθικά. Το σπίτι πλέον το θεωρείς καταφύγιο και όχι φυλακή.

ζώδια 9 Ιουνίου

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να αναδυθείς από την εσωστρέφεια και την πεσιμιστική διάθεση και να αναλάβεις τα ηνία της ζωής. Η διαίσθηση σου και η αλάνθαστη κρίση που διαθέτεις σε οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να αναδείξεις τα υπέροχα ταλέντα που έχεις στην επικοινωνία. Κατεβάζεις υπέροχες ιδέες που μπορείς να τις μεταδώσεις πολύ εύκολα. Το στενό περιβάλλον και οι κοντινοί συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, σε υποστηρίζουν.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός. Βρίσκεσαι συνεχώς με μεγάλη παρέα και επικοινωνείς τις ιδέες σου στο περιβάλλον. Έρχεσαι πολύ κοντά με τους φίλους και δένεσαι συναισθηματικά μαζί τους.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία. Βλέπεις τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία και η επιθυμία σου είναι να ταξιδέψεις για να αποκτήσεις εμπειρίες. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, (σύντροφος, συνεργάτης), σε βοηθούν και σε στηρίζουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η θετική όψη σε βοηθά να προωθήσεις τα φιλόδοξα σχέδια και να υλοποιήσεις τους στόχους. Το ευρύτερο περιβάλλον αλλά και οι συγγενείς εξ αγχιστείας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια πολύ θετική όψη που θα σου φέρει αποτελέσματα, αρκεί να κουνήσεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και εξωστρεφής με πολλές διασυνδέσεις που σε ωφελούν. Οι εξαιρετικές σου ιδέες βρίσκουν ανταπόκριση από το στενό περιβάλλον.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ βοηθητικό για σένα αφού οι επιθυμίες πραγματοποιούνται. Τα σχέδια υλοποιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά. Προωθείς τα ταλέντα σου και σε βοηθούν σημαντικά άτομα. Είσαι συμφιλιωμένος με τους γύρω σου αφού μπορείς πλέον να συνεννοηθείς μαζί τους.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Βρίσκεται μέσα σε δύσκολους τομείς του χάρτη σου και αυτό είναι θετικό γιατί απαλύνει την κατάσταση. Το άγχος, ο φόβος και ότι αρνητικό υπάρχει στην ζωή σου, γλυκαίνει με αυτή την όψη. Τα συναισθήματα αναδύονται με ρομαντισμό και ευαισθησία.

πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share