Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Αλαλούμ» σε οικονομικά και ερωτικά: Που θα είναι τυχερά και που άτυχα τα 12 ζώδια το καλοκαίρι του 2023;

Ποιοί θα είναι οι δυνατοί τομείς για τον καθένα;

5 Ιουνίου 2023 20:23
«Αλαλούμ» σε οικονομικά και ερωτικά: Που θα είναι τυχερά και που άτυχα τα 12 ζώδια το καλοκαίρι του 2023;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια: Το καλοκαιράκι είναι εδώ και προμηνύεται καυτό σε γεγονότα και εξελίξεις … Σίγουρα μερικές σκέψεις σου είναι: Θα περάσω καλά; Θα πάω διακοπές; Θα γεμίσω μπαταρίες; Θα έχω λεφτά;;; Άλλοτε πάλι τα βλέπεις όλα μαύρα και σκέφτεσαι…. Ένα ακόμα καλοκαίρι με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 40 βαθμούς, το κλιματιστικό να καίει ασταμάτητα και εγώ να αναγκάζομαι να δουλεύω διαρκώς για να μπορέσω έστω και 5 μέρες να πάω κάπου να χαλαρώσω. Με την ευκαιρία, δείτε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη στον Λέοντα.

Μην σκας, στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθεις σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη το καλοκαίρι 2023 και που θα έχεις ατυχία!

Κριέ, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… έρωτες, φλερτ, ψυχαγωγία, δημιουργικά σχέδια, κατακτήσεις ενώ μετά από καιρό θα έχεις επιτέλους και οικονομική ρέντα, το πορτοφόλι σου θα είναι πιο γεμάτο για να κάνεις τα γούστα σου!

ατυχία σε… Το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου θα είναι νευρικό και με στρες … Το πρόγραμμά σου πολλές φορές θα έρθει τούμπα, ενώ οι εργασιακές απαιτήσεις θα σε κάνουν να τρέχεις τελευταία στιγμή να κλείσεις τις υποχρεώσεις σου για να πας διακοπές.

Ταύρε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Ανάπτυξη σχεδίων, υλοποίηση επιθυμιών, στήριξη από φιλίες και αγαπημένα πρόσωπα, εκπλήρωση μεγάλων ονείρων ζωής, συμβίωση / συγκατοίκηση, ανανέωση οικογενειακή , βελτίωση συνθηκών διαβίωση, τόνωση ψυχολογίας .

ατυχία σε… Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι σε διακατέχει η γκαντεμιά αυτό το καλοκαίρι. Οι πιέσεις σου είναι κυρίως ως τις 10/7 όπου τρώγεσαι με τα ρούχα σου, γκρινιάζεις και τσακώνεσαι με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ κοντά στην 1η Αυγούστου θέλω να μου προσέξεις τις συγκρούσεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Υπερνίκηση εμποδίων, τόνωση της ψυχολογίας, στήριξη σε δυσκολίες, φλερτ, μετακινήσεις, ταξιδάκια, γνωριμίες, προτάσεις, διασκέδαση, εξωστρέφεια και αρκετές μετακινήσεις!

ατυχία σε… επαγγελματικά – με την έννοια ότι έχεις αρκετό βάρος και αρκετές υποχρεώσεις-! Στα οικονομικά θέλω την προσοχή σου κοντά στις 3/7 μην αμελείς λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου ασυμφωνίες και γκρίνιες για θέματα σπιτιού – οικογένειας.

Καρκίνε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Τόνωση οικονομικών, δέχεσαι τα δωράκια σου, αποκτάς κάτι που το θέλεις πολύ, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το αύριο, είσαι περιζήτητος, κοινωνικός, κάνεις νέες γνωριμίες.

ατυχία σε… σχέσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, πικραίνεσαι από στάσεις και συμπεριφορές και κλείνεις κάποιους κύκλους σχέσεων – συνεργασιών – που ξέρεις ότι ήταν προβληματικοί! Προσοχή στο όχημα και στην οδήγηση από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου

Λέοντα, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Έρωτα, Επανασύνδεση, Εκπλήρωση Επιθυμιών, Κατακτήσεις, Ψυχαγωγία, Τόνωση Ψυχολογίας – Αυτοπεποίθησης, ανανέωση εξωτερικής εμφάνισης, διακρίσεις και κατακτήσεις επαγγελματικές, προβολή, ανάδειξη, επιτυχία σε στόχους!

ατυχία σε… οικονομικά που συνδέονται με τρίτους (σου χρωστούν λεφτά ή σε έχουν ριγμένο), αναγκάζεσαι να επωμιστείς περισσότερα έξοδα και το χρήμα φεύγει από τα χέρια σου με ταχύτητα (ιδιαίτερα από τις 10/7 έως τις 27/8).

Παρθένε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Μακρινά Ταξίδια, Απελευθέρωση, Νέες Εμπειρίες, Σπουδές, Επέκταση γνώσεων, Αλλαγή τρόπου Ζωής, νέες συμφωνίες. Ερωτική επανασύνδεση, ολοκλήρωση ερωτικής επιθυμίας…

ατυχία σε… κάποια πράγματα πηγαίνουν ανάποδα, θα υπάρξει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις σε πλάνα, σχέδια, επικοινωνίες το διάστημα από τις 24/8 έως τις 16/9. Μία ερωτική σχέση έχει χαρακτήρα κρυφό, μυστικό ή και αδιέξοδο και θα σε σιγοτρώει μέσα σου!

«Αλαλούμ» σε οικονομικά και ερωτικά: Που θα είναι τυχερά και που άτυχα τα 12 ζώδια το καλοκαίρι του 2023;

Ζυγέ, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Κληρονομιά, Τυχερά παιχνίδια (με μέτρο εεε), δώρα, σεξουαλική ζωή, γνωριμίες, κοινωνική ζωή, νέες φιλίες, εκπλήρωση σχεδίων!

ατυχία σε… εργασιακά … ναι εκεί πρέπει να κουραστείς λίγο παραπάνω αυτό το καλοκαίρι! Προσοχή στους οικογενειακούς καβγάδες κοντά στις 3 Ιουλίου, μην αμελείς την ξεκούραση και την χαλάρωσή σου από στις 10/7 έως τις 27/8

Σκορπιέ, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… Φήμη, καταξίωση, εκπλήρωση στόχων, νέος έρωτας με προοπτικές, γάμος, σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών.

ατυχία σε… επαγγελματικά ως τις 10/7 όπου θα ανατραπούν κάποια σχέδιά σου, στην συνέχεια κοντά στην 1η Αυγούστου αναμένεται ένταση και ταραχή σε ζητήματα οικογενειακά – προσωπικά! Δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις με τους φίλους ιδιαίτερα την περίοδο του Αυγούστου!

Τοξότη, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… μακρινά ταξίδια, σπουδές, διεύρυνση γνώσεων, νέες ερωτικές εμπειρίες και φλερτ, δικτύωση, βελτίωση συνθηκών στην εργασία.

ατυχία σε… θέματα οικογενειακά, σηκώνεις κάποιο βάρος, δεν σου αρέσει μία κατάσταση, πληγώνεσαι και θίγεσαι γιατί υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα.Χρειάζεται αναγκαστικά να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά θέλεις ή και σε αυτό που λέει η λογική σου!

Αιγόκερε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… έρωτα, διασκέδαση, τεκνοποίηση, επιχειρηματικότητα, διασκέδαση, τέχνες, οικονομικά, κληρονομικά, επιδόματα!

ατυχία σε… σχέσεις με αδέρφια, προβλήματα στο μεταφορικό μέσο, δυσκολία για την εκπλήρωση ενός μεγάλου ταξιδιού που επιθυμούσες. Επανέρχονται κάποιες σκοτεινές σκέψεις – φόβοι στο μυαλό σου!

Υδροχόε, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… ερωτικά καμώματα, επανασύνδεση, θα είσαι δημοφιλής, περιζήτητος , αγαπητός στο περιβάλλον σου, θα βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου, θα αλλάξεις σπίτι ή θα κάνεις ανανέωση στο χώρο σου!

ατυχία σε… οικονομικά …. Είναι ένα καλοκαίρι που θα έχει ατσαλιές και έξοδα αρκετά που θα σε αποσυντονίσουν. Προσοχή σε καβγαδάκια στην Πανσέληνο που γίνεται 1η Αυγούστου στο ζώδιο σου!

Ιχθύ, το Καλοκαίρι 2023, θα έχεις…

τύχη σε… ταξίδια, μετακινήσεις, προτάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, αλλαγή μεταφορικού μέσου, συχνά ταξιδάκια. Βελτίωση στα εργασιακά, αλλαγές όμορφες σε συνήθειες και σε τρόπο ζωής, ευκαιρίες χαλάρωσης και αποφόρτισης.

ατυχία σε… σχέσεις και σε συνεργασίες ειδικά το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου επανέρχονται κάποια προβλήματα και κάποιες κόντρες με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά, κάνεις τα τελικά ξεκαθαρίσματα γιατί αποφασίζεις ότι δεν μπορείς πλέον να θυματοποιείσαι ή να σε πιάνουν κορόιδο!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share