Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σίφουνας πολλών ευρώ και... ευτυχίας από την Λίτσα Πετρίδη: Τα 5 ζώδια που θα απογειωθούν!

Χρήματα από το πουθενά

8 Ιουνίου 2023 11:17
Σίφουνας πολλών ευρώ και... ευτυχίας από την Λίτσα Πετρίδη: Τα 5 ζώδια που θα απογειωθούν!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη, μέσα από το tlife.gr;

Κριός
Λαχταράς περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αλληλεπίδραση και αναψυχή σήμερα με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα. Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, προσπάθησε να ξεκουράσεις το μυαλό σου. Επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στις φιλίες και τους στόχους σου για την ευτυχία. Οι ρομαντικές ή δημιουργικές αναζητήσεις και η προσωπική σου ζωή αποσπούν την προσοχή σήμερα.

Ταύρος
Ο συνδυασμός του πρακτικού και του ευφάνταστου έρχεται φυσικά σήμερα. Ελκύεσαι από ήρεμες καταστάσεις και συζητήσεις και οι πιο χαλαρές και συμπαθητικές ιδιότητες σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Περισσότερο από το συνηθισμένο οι άλλοι εκτιμούν τη διορατικότητα σου και μπορείς να εμπνεύσεις ή να αντλήσεις έμπνευση από τους φίλους και τις σχέσεις σου. Η δημιουργικότητα ενός έργου μπορεί επίσης να σε γεμίσει ενθουσιασμό. Οι διελεύσεις σήμερα σε βοηθούν επίσης να μάθεις από τις διαφορές. Είναι πιο εύκολο να βρεις περισσότερη ικανοποίηση και πληρότητα μέσα από την εργασία ή τα έργα σου.

Δίδυμοι
Υπάρχει η ικανότητα να επικοινωνείς τα συναισθήματα σου εύκολα σήμερα. Στην ιδανική περίπτωση μπορείς να βρεις κάτι να κάνεις που να επιτρέπει επιπλέον χώρο για δημιουργικότητα και αλλαγές σήμερα και αύριο. Υπάρχει μια ροή που συμβαίνει τώρα που σε φέρνει σε καλύτερη επαφή με αυτά που νιώθεις και ίσως να μην τα αναγνωρίζεις πραγματικά. Κατανοείς καλύτερα τα βαθύτερα συναισθήματα των άλλων και θα μπορούσες να είσαι πηγή παρηγοριάς ή καθοδήγησης για κάποιον. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεθείς με την οικογένεια ή να βρεις τρόπους να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου στο σπίτι.

Δείτε επίσης: Λέοντες, Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πνιγούν στο χρήμα: Αστρολογική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη!

Καρκίνος
Με τη σημερινή διέλευση της Σελήνης τείνεις να περιμένεις και να βλέπεις ή να παρατηρείς αντί να αναλαμβάνεις δράση. Ωστόσο οι επιρροές σήμερα ενισχύουν την ικανότητα σου να συνδέεσαι, να βλέπεις μοτίβα και να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για έργα που επωφελούνται από έναν καλό σχεδιασμό. Είσαι σε εγρήγορση και μπορείς να μάθεις πολλά από τους φίλους ή τα δίκτυα σου τώρα ή μπορεί να καθοδηγείς κάποιον. Μια χειρονομία ή πράξη μπορεί να φανεί έντονα τώρα. Κάτι μπορεί να ανοίξει την καρδιά σου σε βελτιωμένους τρόπους σχέσης και σύνδεσης.

Λέων
Η Σελήνη διασχίζει τον ηλιακό 7ο οίκο σου όλη μέρα και οι σχέσεις αιχμαλωτίζουν την προσοχή σου. Η διορατικότητα και η επινοητικότητα σου εμφανίζονται επίσης σήμερα και οι ιδέες σου είναι εξαιρετικές. Μπορείς να επωφεληθείς δίνοντας περισσότερη προσοχή στην καριέρα, τα χρήματα και άλλες πρακτικές δραστηριότητες. Έχεις την τάση να βρίσκεις τις σωστές πληροφορίες που χρειάζεσαι την κατάλληλη στιγμή σήμερα και αύριο. Η αποτελεσματικότητα σου στην επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να δεθείς με κάποιον ή να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές ευκαιρίες.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα προτιμάς να μην αδρανείς. Έχεις έντονη επιθυμία να είσαι χρήσιμη και βοηθητική. Σήμερα απαιτείται κάποια μορφή καθορισμού των προτεραιοτήτων σου. Ενώ η επιθυμία σου να ασχοληθείς με τα καθήκοντα, τις μικροδουλειές ή τις ρουτίνες υγείας είναι έντονη, οι άνθρωποι έλκονται φυσικά προς εσένα για ειδική φροντίδα ή καθοδήγηση. Κάτι σε σένα προσελκύει τους άλλους ή για να σε εμπιστευτούν ή για χρήσιμες πληροφορίες. Η ήπια προσέγγιση σου ενθαρρύνει τους άλλους να ανοιχτούν. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι δημιουργικές και εμπνευσμένες.

Σίφουνας πολλών ευρώ και... ευτυχίας από την Λίτσα Πετρίδη: Τα 5 ζώδια που θα απογειωθούν!

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου και χρειάζεσαι δημιουργικά στοιχεία για να ασχοληθείς συναισθηματικά. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα και η έκφραση του εαυτού σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ευτυχώς οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν μια γόνιμη φαντασία. Η επιθυμία σου να είσαι χρήσιμη επίσης είναι έντονη. Θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με τις εσωτερικές σκέψεις σου ή να κάνες σημαντικές διευκρινήσεις.

Σκορπιός
Αναζητάς περισσότερη άνεση και ησυχία σήμερα και είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου. Οι διελεύσεις υποστηρίζουν την ευφάνταστη σκέψη και την επικοινωνία. Μπορεί να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με μια ομάδα ή να αισθάνεσαι καλά που εργάζεσαι για έναν σκοπό. Το να χαλαρώνεις τους άλλους σε ανταμείβει. Θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι ένας φίλος ή ένας σύντροφος είναι πιο συμπονετικός. Οι συζητήσεις ή οι σκέψεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και υποστηρικτικές.

Τοξότης
Η διέλευση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη μέρα σε κρατά απασχολημένη και συνδεδεμένη. Τα προσωπικά ενδιαφέροντα σε έλκουν έντονα, αλλά η διάρκεια της προσοχής σου μπορεί να είναι μικρή. Ευτυχώς είναι μια καλή στιγμή για να καλλιεργήσεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έργο ή επιχείρηση. Το να ζητάς κάτι που χρειάζεσαι ή να μοιράζεσαι καθοδήγηση μπορεί να είναι ισχυρό. Είναι φυσικό να συνδυάζεις το πρακτικό με το ευφάνταστο σήμερα και αύριο. Είσαι σε καλή κατάσταση για να καλλιεργήσεις μια επιχείρηση ή ένα έργο, καθώς είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη στις επιπλέον πινελιές και λεπτομέρειες που κάνουν κάτι ξεχωριστό.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των αξιών σου στρέφοντας την προσοχή σου σε θέματα άνεσης και ασφάλειας. Προτιμάς να επιμείνεις σε ασφαλείς, γνωστές και άνετες ρυθμίσεις και δραστηριότητες. Ευτυχώς οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν τη σύνδεση με κάποιον ειδικό μέσω του μυαλού και της πίστης. Η εξερεύνηση νέων ιδεών ή η ολοκλήρωση των γνώσεων σου μπορεί να είναι ευχάριστη καθώς προχωρά η μέρα. Η προθυμία και η ζεστασιά μπορούν να εμφανιστούν έντονα στις αλληλεπιδράσεις σου. Μπορεί να υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να εκφραστείς δημιουργικά και να λάβεις θετικά σχόλια ή ενθάρρυνση για δημιουργικές ή ρομαντικές προσπάθειες.

Υδροχόος
Η σημερινή Σελήνη είναι εξαιρετική για να τιμήσεις τις συναισθηματικές και προσωπικές σου ανάγκες. Οι άλλοι τείνουν να ακολουθούν το παράδειγμα σου παρατηρώντας σε περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Η προσωπική σου ζωή και τα συναισθήματα σου είναι σίγουρα σε πρώτο πλάνο τώρα, αλλά είσαι επίσης αρκετά δημοφιλής σήμερα. Η συζήτηση για ένα πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Η αναζήτηση ή η κοινή χρήση καθοδήγησης επίσης μπορεί να είναι ισχυρή. Είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής, ιδιαίτερα όσον αφορά στα συναισθήματα. Οι αποφάσεις που αφορούν προσωπικά ή οικογενειακά θέματα τείνουν να είναι απλές και καινοτόμες.

Ιχθείς
Σήμερα η Σελήνη περνάει τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αναγεννήσεις και να αποκαταστήσεις τη συναισθηματική σου ενέργεια. Νιώθεις πολύ πιο ελεύθερη να κάνεις κάποιες νοητικές εξερευνήσεις. Ωστόσο η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς ιδέες. Στην πραγματικότητα η ιδιαίτερη επαφή σου με τις επικοινωνίες μπορεί να σε βοηθήσει να δεθείς με κάποιον. Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να μεταφέρεις ζεστασιά και φροντίδα. Η δημιουργική σκέψη ή οι χρήσιμες συνομιλίες μπορεί να είναι στο επίκεντρο καθώς βλέπεις μια πληρέστερη εικόνα ενός θέματος.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share