Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Λέοντες, Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πνιγούν στο χρήμα: Αστρολογική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

8 Ιουνίου 2023 10:49
Λέοντες, Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πνιγούν στο χρήμα: Αστρολογική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα απογειωθούν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Ο έμπειρος αστρολόγος, σε συνεργασία με το elle.gr, αναλύει τα άστρα για τα 12 ζώδια και προειδοποιεί! Ποια ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά τις επόμενες ώρες και πουα θα ευνοηθούν, τόσο οικονομικά, όσο και αισθηματικά!

Διαβάστε ακόμα: Κολυμπούν στο χρήμα Ζυγοί, Σκορπιοί και...: 4 ζώδια γεμάτα λεφτά βλέπει η Λίτσα Πατέρα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω

ΚΡΙΟΣ

Απρόοπτες εξελίξεις στη σχέση σας απαιτούν προσεκτικό χειρισμό από μέρους σας. Μην αφήνετε σήμερα τον εαυτό σας ελεύθερο στις παρορμήσεις της στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Nομίζω ότι δεν βρίσκετε αρκετό καιρό για ξεκούραση την περίοδο αυτή. Συζητήσεις και μετακινήσεις σας κρατούν σε μια διαρκή ένταση. Σχέσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι σημαντικό θα ανακαλύψετε σήμερα που μπορεί να σας οδηγήσει σε κέρδη στην δουλειά σας. Τολμήστε να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις. Αντιμετωπίστε καταστάσεις με κάποια δόση κυνισμού.

Λέοντες, Ζυγοί κι άλλα 2 ζώδια θα πνιγούν στο χρήμα: Αστρολογική ανάσα από τον Κώστα Λεφάκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τις εκφράσεις σας. Το αντίθετο θα σας έβλαπτε. Για πολλούς θα υπάρχουν αναπάντεχες οικογενειακές κόντρες.

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δραστηριότητες και δυνατότητες. Δοθείτε σε νέα επαγγελματικά σχέδια και μην παραμελείτε τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σημαντική μέρα η σημερινή για οικονομικές, αλλά…και ερωτικές κινήσεις. Προσδιορίστε τα όριά σας και εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που διαμορφώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε αντιθέσεις στην εργασία σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με ανθρώπους που αγαπάτε, αφού και σεις δεν έχετε τίποτα περισσότερο ανάγκη από τρυφερότητα και… χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή να πάρετε μια σοβαρή απόφαση σχετικά με ένα δεσμό που αρχικά νομίζατε πως είχε εφήμερο χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο σπίτι ή στην οικογένεια εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Παρόλα αυτά στη δουλειά σας έχετε πάρα πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα είναι αρκετά δύσκολη και οι άλλοι απαιτητικοί από εσάς. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σας περιβάλλον και μη δημιουργείτε έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικογενειακά σας περνούν σε φάση νέων εξελίξεων και ίσως να χρειαστεί να αποφύγετε μια μετακίνηση ή να οριστικοποιήσετε μια ρήξη με κάποιον δικό σας άνθρωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι γύρω σας, απαιτούν από εσάς πάρα πολλά και αυτό σας προβληματίζει και σας μπερδεύει. Γυρίστε λίγο σε παλιές συνήθειες. Εξελίσσονται ομαλά τα αισθηματικά σας ζητήματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share