Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

8 Ιουνίου 2023 06:13
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου;
Από Ανθή Κουρεντζή

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, δείτε που θα είναι τυχερά και που άτυχα τα 12 ζώδια το καλοκαίρι.

ΚΡΙΟΣ

Για σένα φίλε μου Κριέ, σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να προωθήσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Έχεις απίθανες επικοινωνιακές ικανότητες και μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου, να σε στηρίξουν. Ταυτόχρονα όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις και σου αλλάζει πορεία πλεύσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Την σημερινή μέρα φίλε Ταύρε, σχηματίζεται το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο. Τα θέματα της καριέρας προωθούνται με σχετική ευκολία και νιώθεις ασφάλεια στην δουλειά. Παράλληλα την ίδια μέρα σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό. Αν σε χαλάει κάτι μη το βγάλεις από μέσα σου άτσαλα και με θυμό. Συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, για σένα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που σχηματίζεται σήμερα σε ευνοεί και σε σπρώχνει στον σχεδιασμό ταξιδιών. Επιθυμείς την ανώτερη εκπαίδευση και μπορείς να κάνεις εκείνο το μεταπτυχιακό που παράτησες κάποτε. Η αφύπνιση που προσφέρει ο Ουρανός με την Σελήνη σε όψη τετραγώνου σε ωθεί να κυνηγήσεις τα όνειρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε μου Καρκίνε το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να αντέξεις την εσωστρέφεια που έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Φιλοσοφείς την ζωή και ψάχνεις το νόημα της. Προβληματίζεσαι και αναρωτιέσαι! Το τετράγωνο την ίδια μέρα της Σελήνης με τον Ουρανό σου βάζει δύσκολα δημιουργώντας ανασφάλεια και αστάθεια.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ήλιο, σε ευνοεί κατά πολύ. Ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με τους άλλους γενικότερα. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει άλλη μια όψη δύσκολη. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό, σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι λόγοι πολλοί αλλά κυρίως τα θέματα της δουλειάς που ενώ δεν τους αφορούν έχουν λόγο να πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο. Μια θετική συγκυρία στην δυσκολία της περιόδου. Παίρνεις βοήθειες για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην κουραστική καθημερινότητα και να μετριάσεις το άγχος που σε κυριεύει. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει τη όψη του τετραγώνου με τον Ουρανό. Κάποια μελλοντικά σχέδια θέλουν αναπροσαρμογή αλλιώς δεν θα γίνουν εφικτά.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο και σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Έχεις την στήριξη του σύμπαντος ώστε να προωθήσεις τα ταλέντα, να ασχοληθείς με τα χόμπι, τα παιδιά και ότι σε ευχαριστεί. Το τετράγωνο της Σελήνης που γίνεται με τον Ουρανό την ίδια μέρα, μπορεί να βγάλει κάποιες ανασφάλειες και να σε σπρώξει να δεις κατάματα τις φοβίες που ενδεχομένως δεν έχουν λογική βάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, σε βοηθά να ρυθμίσεις τα οικογενειακά προβλήματα και να αποκτήσεις ασφάλεια σε ότι αφορά την πατρική περιουσία και στα οικονομικά. Παράλληλα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιες δυσκολίες που προέρχονται από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα το θετικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και κοινωνικό. Δραστηριοποιείσαι σε εξόδους και περνάς εξαιρετικά. Η σκέψη, ο λόγος και η μεταδοτικότητα που διαθέτεις σε κάνει περιζήτητο στις παρέες. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει τετράγωνο, μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Καλή η ντόλτσε βήτα, αλλά έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι έχεις και υποχρεώσεις που αναβάλλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, δίνει την θετική του ενέργεια για να παλέψεις με την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Νοιάζεσαι να εξασφαλίσεις τα προς το ζην και αυτό σου τρώει χρόνο από την ξεκούραση που έχεις ανάγκη. Την ίδια μέρα η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Η στέρηση του ελεύθερου χρόνου έχει επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο που σε ευνοεί σε πολλές πλευρές. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και προσφέρεις σε όποιον σε έχει ανάγκη. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό την ίδια μέρα, σε φέρνει αντιμέτωπο με μια οικογενειακή δυσκολία.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο. Ένα μυστικό που κρατάς σε βαραίνει και θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου. Η οικογένεια μπορεί να σε ακούσει. Το τετράγωνο της Σελήνης ταυτόχρονα την ίδια μέρα ενδέχεται να λογοκρίνουν την μυστικότητα που δείχνεις. Μη δίνεις σημασία διότι είναι παροδικό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share