Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

«Σπάνε» τη γκίνια Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης: Άφθονο χρήμα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια

Οι προβλέψεις των αστρολόγων

7 Ιουνίου 2023 11:35
«Σπάνε» τη γκίνια Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης: Άφθονο χρήμα για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Για ακόμα μια μέρα οι τρεις κορυφαίοι αστρολόγοι (Πατέρα, Μπήλιου, Λεφάκης) αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια! Μάλιστα η γκίνια «σπάει» για Σκορπιούς και άλλα 3 ζώδια, καθώς έρχεται άφθονο χρήμα.

Τι λένε Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης για τις εξελίξεις της ημέρας! Ποια ζώδια θα είναι ευνοημένα και ποια όχι; Ποια θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω:

ζώδια προβλέψεις

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Βαστάτε γερά: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα περάσουν ένα καλοκαίρι...κόλαση

Από τα 12 ζώδια 3 θα είναι αυτά που θα περάσουν ένα καλοκαίρι...κόλαση, γι' αυτό πρέπει να βαστάξουν γερά.

Προβλήματα στις σχέσεις, ανασφάλειες και οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν 3 ζώδια, σύμφωνα με το marieclaire.gr. Μόλις, όμως ,περάσει αυτή η κρίσιμη περίοδος θα βρουν τελικά τις ισορροπίες και τα πατήματά τους. Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που δε συγχωρούν την προδοσία.

Καρκίνος

Καθώς είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί και συναισθηματικοί άνθρωποι, τα σκαμπανεβάσματα του καλοκαιριού μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Δυσκολίες στα προσωπικά, τις σχέσεις, αλλαγές και χωρισμοί προβλέπονται, καθώς και προβλήματα στα οικονομικά, αφού η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στον 20 οίκο σας, αυτών των αξιών και των οικονομικών. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ωριμότητα και ευελιξία. Ναι, θα βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Ναι, οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι θα αλλάζουν γνώμη στο λεπτό, μα γι’ αυτό δεν φταίτε εσείς. Αντιμετωπίστε τη ζωή όπως σας έρχεται και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

ζώδια καλοκαίρι

Παρθένος

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σας αρέσει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο. Ε, λοιπόν, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανατροπή των σχεδίων σας σε μεγάλο βαθμό αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι για εσάς δύσκολο αφού θα χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και είναι πιθανό να καταστρέψετε κάθε όμορφη σχέση σας με τη ζήλιας σας. Από τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, προτρέποντάς σας να κοιτάξετε πίσω σε προηγούμενες σχέσεις. Είναι πιθανό, επίσης, κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν σας να επιστρέψουν στη ζωή σας κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε πολύ σημαντικές επιλογές κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου και αντ ‘αυτού να επικεντρωθείτε στο να ακούσετε πραγματικά τα θέλω σας.

Ιχθύες

Όσο και αν σας τρομάζει που το ζώδιό σας βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, έχετε αποδείξει πως είστε ιδιαιτέρως ανθεκτικοί. Οι προκλήσεις του φετινού καλοκαιριού θα σας εμπνεύσουν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε εξάντληση, ανασφάλεια και αποτυχία, ενώ οι εντάσεις από τις σχέσεις δεν θα λείπουν. Θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και θα γίνετε πιο ευάλωτοι σε διάφορους τομείς. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα από τις 23 Αυγούστου θα ενισχύσει τυχόν προβλήματα που προϋπάρχουν και θα οδηγηθείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share