Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Με το τσουβάλι τα ευρώ: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης μοιράζουν χρήματα σε 5 ζώδια!

Οι 3 κορυφαίοι Έλληνες αστρολόγοι προειδοποιούν!

5 Ιουνίου 2023 12:04
Με το τσουβάλι τα ευρώ: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης μοιράζουν χρήματα σε 5 ζώδια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης προειδοποιούν! Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους τις επόμενες μέρες!

Η είσοδος της Αφροδίτης στα Λιοντάρια φέρνει ευχάριστα νέα σε ερωτικά και οικονομικά για 5 ζώδια! Άση Μπήλιου, Λίτσα Πατέρα και Κώστας Λεφάκης αναλύουν τα άστρα για τα 12 ζώδια και το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζουν αναλυτικά!

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου πατήστε εδώ

Για τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη πατήστε εδώ

Με το τσουβάλι τα ευρώ: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Κώστας Λεφάκης μοιράζουν χρήματα σε 5 ζώδια!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα ζώδια που θα περάσουν καλοκαίρι κόλαση.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη το χαρούμενο νέο είναι ότι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, και σου έρχονται ξαφνικά και αισιόδοξα μηνύματα για τα θέματα της υλικής και συναισθηματικής σου ασφάλειας. Νιώθεις επαρκής και γεμάτος! Απολαμβάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής και δεν σου λείπει τίποτα. Οι επιλογές και οι σωστές κινήσεις, έφεραν θετικά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή-Ουρανού, δείχνει πως τρέχουν οι θετικές εξελίξεις κατόπιν δικής σου προτροπής. Συνήθως ξαφνιάζεις τους γύρω σου όταν σε βλέπουν να κάνεις σχέδια για την προσωπική ανάπτυξη και οργανώνεις ταξίδια για να αποκομίσεις εμπειρίες. Έχεις κάποιους στόχους που πετυχαίνεις με το πείσμα και την υπομονή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, δίνει το έναυσμά για την αφύπνιση του υποσυνειδήτου σου. Μια αναλαμπή είναι αρκετή για να σε ξυπνήσει ώστε να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι και να διαβείς καινούργιους δρόμους. Πρέπει όμως να μη στέκεσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, ούτε να κολλάς, γιατί φρενάρεις την εξέλιξη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, φέρνει θετικές εξελίξεις στον τομέα των φιλοδοξιών και των ονείρων. Στόχοι υλοποιούνται! Πραγματοποιείς τα σχέδια και κάνεις πράξη ότι έχεις ονειρευτεί. Αποκτάς συμμάχους που τάσσονται στο πλευρό σου, αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι εξαιρετικές.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να ανέβεις στην ιεραρχία στην δουλειά σου ή και να έχεις ένα σημαντικό επίτευγμα. Έτσι ξαφνικά και απρόσμενα βρίσκεσαι στην κορυφή. Κατακτάς την αναγνώριση που τόσο πολύ ποθείς. Οι φιλοδοξίες σου και οι στόχοι πραγματοποιούνται. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται και δεν σταματάς εδώ. Συνεχίζεις τις προσπάθειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά στην υλοποίηση και επίτευξη των στόχων. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται με σχετική ευκολία και με ξαφνικό τρόπο. Σε χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ανοίγονται διάπλατα οι δρόμοι της επιτυχίας μπροστά σου. Δρόμοι που πιθανόν σε πάνε μακριά με ταξίδια και μετακινήσεις που σε ενθουσιάζουν.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου;

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή και Ουρανό, σε βοηθά ως προς την αποφυγή της εσωστρέφειας στην οποία έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Αν επιμείνεις σε αυτή, τουλάχιστον δεν θα σε ενοχλεί και θα την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο! Το άλλο θετικό είναι ότι έχεις την στήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος που προσφέρουν πέρα από την ηθική συμπαράσταση και υλική βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με το Ερμή-Ουρανό, σε βοηθούν να κάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πιο στενές. Η γνώμη του περιβάλλοντος σε επηρεάζει άμεσα και γι’ αυτό επικεντρώνεσαι περισσότερο σε ότι θέλουν. Δεν σε πειράζει όμως αφού η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να τους ευχαριστήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθούν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου που η διάθεση σου για να κοινωνικοποιηθείς είναι αρκετά μειωμένη. Έχεις βαρύ πρόγραμμα και κουράζεσαι. Εδώ τώρα έρχεται η εύνοια που σου δίνει ενέργεια και ώθηση να τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να πετύχεις την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, αυθόρμητος και επικοινωνιακός. Η παρόρμηση σε κάνει μαχητή! Διεκδικείς τα μέγιστα που σου αναλογούν. Ο ενθουσιασμός σου δεν περνά απαρατήρητος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να αντέξεις την μοναχικότητα και την απομόνωση που έχεις θέσει στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεις ηρεμία, ησυχία και χαλαρώνεις στην θαλπωρή του σπιτιού. Δεν σε ενδιαφέρει να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς να μείνεις μόνος, χωρίς να σε ενοχλεί η μοναξιά αφού προέρχεται από επιλογή.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή-Ουρανού, σε βοηθούν να περάσεις όμορφα με τις παρέες, τις επαφές και τις νέες γνωριμίες, ατόμων που μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου. Ταυτόχρονα αποκτάς συμμαχίες με φίλους οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για σένα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share